Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Απριλίου 12, 2017

Μόνο ψέματα: Θεαματικές κωλοτούμπες ακόμα και από τους πιο ακροαριστερούς του Σύριζα

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ο πολύς κόσμος ωστόσο δεν γνωρίζει τον λόγο που "αλλάζουν" τόσο εύκολα άποψη. Ακολουθούν τις εντολές της μασονίας. Και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.

Τον θυμάστε εκείνον τον… παλικαρά βουλευτή Μανιό (της ακροαριστερής συνιστώσας του ΣΥΡΙΖΑ), που πριν από λίγο καιρό έσκιζε… γάτες και απέκλειε νέα μέτρα με μειώσεις στο αφορολόγητο και στις συντάξεις;
 
Επειδή μπορεί να μην θυμάστε τι έλεγε, σας θυμίζουμε εμείς, που κρατάμε «τεφτέρια» (συνέντευξη του στο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης North 98, 22 Φεβρουαρίου 2017): «Δεν συμφωνήθηκαν μέτρα, μειώσεις στο αφορολόγητο κλπ. Το τι θα έρθει εμείς δεν έχουμε εικόνα, έχουμε την εικόνα την επίσημη να βγαίνει ο Ντάισελμπλουμ και να λέει πως είμαστε σε καλό δρόμο. Μείωση στις συντάξεις, ή άλλο, είναι πακέτο λιτότητας. Άρα αυτό δεν μπορεί να υπάρχει γιατί...
ξέρει ότι δεν μπορεί να ψηφιστεί από την ελληνική κυβέρνηση. Αν προσδοκούν να έρθει μια άλλη κυβέρνηση να τα ψηφίσει τότε ας αναλάβουν την ευθύνη των πράξεών τους».

Ίσα ρε μάγκα!

Αχ, πως περνάει ο καιρός και πως αλλάζουν τα πράματα! Μιλώντας, λοιπόν, στον ίδιο ραδιοφωνικό σταθμό, προχθές, είπε η ακροαριστερή συνείδηση του ΣΥΡΙΖΑ: «Όχι, οι περικοπές των συντάξεων δεν είναι προσφορά. Οι περικοπές των συντάξεων είναι αναγκαστικό μέτρο για να επιβιώσουμε. Για πρώτη φορά στην ιστορία των μνημονίων παίρνουμε λογιστικά ίδιου μεγέθους δημοσιονομικό αντίμετρα που θα βοηθήσει την οικονομία».

Τσου ρε Λάκη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών