Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Μαΐου 13, 2017

Κτίζει καθεστώς, ενώ καταρρέει ο ΣΥΡΙΖΑ - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Εθνική κυριαρχία και εθνικό νόμισμα θέλουν οι νέοι της Ελλάδος - Σε σταθερή ανοδική πορεία η Χρυσή Αυγή - Πρωθυπουργό τον… ΚΑΝΕΝΑΝ(!) θέλει ο Λαός

Δύο σημαντικές πολιτικές έρευνες δόθηκαν στην δημοσιότητα τις προηγούμενες ημέρες. Τα αποτελέσματά τους δείχνουν ότι το αύριο ανήκει...
στο Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών, στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Πριν αναφερθώ όμως σε αυτές θεωρώ απαραίτητο να αναφερθώ στο αποτέλεσμα των Γαλλικών εκλογών και να τονίσω, όπως τόνισα και στην σχετική δήλωσή μου, ότι ένα 35% των Γάλλων επέλεξε το απόλυτα “κακό” σύμφωνα με την προπαγάνδα ολόκληρου του παγκόσμιου και φυσικά και του ελληνικού πολιτικού και οικονομικού κατεστημένου. Θεωρούν αλήθεια αυτό το 35% και τα 11 εκατομμύρια ψήφους και μάλιστα σε μία από τις μεγαλύτερες χώρες της Ευρώπης κάτι ασήμαντο οι επικυρίαρχοι των λαών, που οδηγούν την ανθρωπότητα στο απάνθρωπο καθεστώς της παγκοσμιοποίησης; είναι πραγματικά για γέλια οι θριαμβευτικές τους κραυγές και πόσο μάλλον όταν είναι δεδομένο ότι ο εκλεκτός των ισχυρών του χρήματος νέος πρόεδρος της Γαλλίας πρόκειται να ασκήσει μία πολιτική, η οποία θα οδηγήσει τον γαλλικό λαό σε μία σίγουρα πιο δύσκολη κατάσταση από την σημερινή! Η εξέλιξη των πραγμάτων και οι διεθνείς συγκυρίες θα αποδείξουν ότι το Εθνικό Μέτωπο της Γαλλίας και οι Εθνικιστές της Ευρώπης έχουν δίκιο και θα τους δικαιώσουν αργά ή γρήγορα αυτοί οι ίδιοι οι λαοί.

Ας επιστρέψουμε στα δικά μας και θα αναφερθώ πρώτα στην έρευνα γερμανικού ινστιτούτου, η οποία έγινε σε επτά χώρες της Ευρώπης μεταξύ των οποίων και στην Ελλάδα, έρευνα από την οποία προκύπτει ότι το 60% των νέων της Πατρίδας μας επιθυμούν την επιστροφή της εθνικής κυριαρχίας από τις Βρυξέλλες στην Αθήνα. Θέση την οποία υποστηρίζει από τα κόμματα της χώρας μόνον η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! Επίσης ένα 31% των νέων της Ελλάδος, σύμφωνα πάντοτε με την έρευνα του γερμανικού ινστιτούτου ΤUI FOUNDATION επιθυμεί την έξοδο της χώρας από την Ε.Ε.
Επίσης, το Σάββατο που πέρασε, 6 Μαΐου του 2017, δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα “ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ” δημοσκόπηση της εταιρείας METRON ANALYSIS σύμφωνα με την οποία καταλληλότερο για πρωθυπουργό και πρώτο με διαφορά με 45% θέλει ο λαός τον… ΚΑΝΕΝΑΝ! Τον Κυριάκο Μητσοτάκη τον θέλει ένα 26% και τον Αλέξη Τσίπρα μόλις ένα 13%! Στην ίδια δημοσκόπηση ο ΣΥΡΙΖΑ λαμβάνει 22%, ενώ ο κυβερνητικός του εταίρος Πάνος Καμμένος δεν εισέρχεται στην βουλή και βεβαίως και σε αυτή την δημοσκόπηση σταθερά τρίτη πολιτική δύναμη είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ με 8,4% και άνω φράγμα το 10,1%!

Ακόμη, ο λαός εμπιστεύεται κατά σειρά προτεραιότητας τον Στρατό, την Αστυνομία και την Εκκλησία και στις τελευταίες θέσεις είναι τα ΜΜΕ, το κοινοβούλιο και τα κόμματα… Και ενώ υπάρχουν αυτά τα δεδομένα, ο ΣΥΡΙΖΑ μαζί με τον πολιτικό συνεταίρο του, το κόμμα του Πάνου Καμμένου, κτίζει καθεστώς θεμελιώνοντας μιας νέα διαπλοκή, διορίζοντας στον ευρύτερο δημόσιο τομέα δεκάδες χιλιάδες άτομα και επιδιώκοντας να αλλάξει ακόμη και αυτά τα ίδια τα σχολικά εγχειρίδια της Ιστορίας! Όλα αυτά ενώ είναι δεδομένο ότι αποτελεί ήδη μια θλιβερή μειοψηφία!

Όλα δείχνουν, λοιπόν, πως ο δρόμος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ είναι ανοιχτός όσο και να μας πολεμούν, όσο και να προσπαθούν να μας σταματήσουν με βρώμικους και δολερούς τρόπους. Σε εμάς εναπόκειται να πάρει σάρκα και οστά η θέληση του Λαού και να γίνει ακόμη πιο δυνατό το εθνικιστικό κίνημα στην Ελλάδα!

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών