Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Μαΐου 08, 2017

Γιατί έχασε τις εκλογές η Μαρίν Λεπέν;

Γράφει ο Αντίοχος

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις του Kantar Sofres, ο πρώην τραπεζίτης των Ρότσιλντ Εμανουέλ Μακρόν θα είναι ο επόμενος πρόεδρος της Γαλλίας, αποσπώντας ποσοστό 65,5% έναντι 34,5% της Μαρίν Λεπέν. Τα ίδια πάνω-κάτω ποσοστά δίνουν και τα γαλλικά τηλεοπτικά δίκτυα…
Πρόκειται άραγε για νίκη ή για ήττα της Λεπέν;

Σίγουρα, εάν το ποσοστό της υπερέβαινε το 40%, θα επρόκειτο για νίκη (τηρουμένων των αναλογιών…) και θα έβαζε υποθήκη...
για την διεκδίκηση της επομένης προεδρικής εκλογής, υπό άλλους όρους. Τώρα είναι ήττα!

Μια ήττα, που οφείλεται εν πολλοίς σε ασυγχώρητα λάθη της ίδιας της Λεπέν! Με πρώτο, την υποχρεωτική «αποστράτευση» (με διαγραφή!) του πατρός της και ιδρυτού του κόμματος, εξαιτίας «αντισημιτικών» του δηλώσεων.

Βεβαίως, η «πολιτικώς ορθή» στροφή της Λεπέν, δεν είναι τωρινό φαινόμενο, περιοριζόμενο στην διαγραφή του πατρός της. Μέχρι και στο Ισραήλ έφτασε η χάρη της -όπου πήγε… απρόσκλητη!- για να δείξει ότι… άλλαξε. Ποιο ήταν το πρακτικό αποτέλεσμα; Δίχως κέρδη, κέρατα! Απογοήτευσε τους ψηφοφόρους της και εν τέλει, το ΚΙΣ Γαλλίας εξέδωσε πριν από τον Α΄ Γύρο μια ανακοίνωση, με την οποία κάλεσε τους εβραίους της Γαλλίας να ψηφίσουν οποιονδήποτε άλλον εκτός απ’ την Λεπέν, ενώ το διεθνές σιωνιστικό λόμπι πρωτοστάτησε μετά μανίας στην εναντίον της δυσφημιστική εκστρατεία! 

Η στροφή προς την «πολιτική ορθότητα», περιελάμβανε και την ανάδειξη ενός –σχεδόν- δηλωμένου «ομοφυλόφιλου» του Φλοριάν Φιλιπό, στην αντιπροεδρία του κόμματος, προκαλώντας την απέχθεια των παραδοσιακών και των θρησκευόμενων ψηφοφόρων.

Επιπλέον, απαρνήθηκε τα εθνικιστικά κινήματα της Ευρώπης, φτιάχνοντας μια… παρδαλή ομάδα στο ευρωκοινοβούλιο, χωρίς νεύρο και αντισυστημική διάθεση. Είναι χαρακτηριστικό, ότι προσφάτως δήλωσε για την Ελλάδα, ότι το κόμμα της δεν έχει καμμία σχέση με την Χρυσή Αυγή, αλλά θα μπορούσε να έχει με το γελοίο συνονθύλευμα των… ψεκασμένων!!!  

Και άλλα πολλά, πάντα προς την ίδια συστημική κατεύθυνση, τα οποία οδήγησαν τους Γάλλους ψηφοφόρους σε άλλες κατευθύνσεις, αλλά και στην αδιαφορία – σήμερα η αποχή έφτασε στο 25%!


Ποια είναι η μόνη λύση για το μέλλον της Εθνικής Ιδέας στην Γαλλία; Να παραδεχθεί τα λάθη της η Μαρίν Λεπέν και να δώσει την θέση της σε κάποιον –α άλλον-η (π.χ. την Μαριόν Λεπέν!), που θα επαναφέρει τις αρχές και τις αξίες που είχε το κόμμα επί Ηγεσίας του Ζαν Μαρί Λεπέν και που θα έχει τα κότσια να κάνει πραγματικό και ασυμβίβαστο αντισυστημικό αγώνα, εναντίον όλων, να εμπνεύσει τον γαλλικό λαό –και ιδίως την νεολαία- και να κερδίσει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών