Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Μαΐου 08, 2017

Αλλαγή φύλου με μία δήλωση προωθεί ο Σύριζα!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Παρακμή, που κάποια στιγμή πρέπει να τελειώσει.

Πολλοί αποκαλούν τους συριζαίους ανίκανους και έχουν απίστευτα άδικο. Ο πραγματικός σκοπός τους είναι η ανθελληνοποίηση της Ελληνικής Κοινωνίας, η πλήρης αποκοπή των Ελλήνων από τα Ήθη και τα Έθιμά τους, η διάλυση των θεσμών τους όπως η Θρησκεία και η Οικογένεια. Ως προς αυτόν, τον πραγματικό σκοπό των συριζαίων, τα πράγματα κινούνται με εξαιρετική ταχύτητα.

Παράλληλα με την κατάθεση των νέων μέτρων του νέου μνημονίου της αριστεράς, λοιπόν, κατατέθηκε προς διαβούλευση και νομοσχέδιο για την «ταυτότητα φύλου», σύμφωνα με το οποίο ο οποιοσδήποτε μπορεί να πηγαίνει...
και να δηλώνει στις αρχές την "μεταβολή" του φύλου του χωρίς καμία άλλη απαίτηση.

Το έωλο του εν λόγω νομοσχεδίου δεν διαφαίνεται μονάχα από το προφανές γεγονός ότι αντιτίθεται στα οριζόμενα από την φύση. Επιπλέον, εισάγει στην νομοθεσία της χώρας καινές έννοιες που υιοθετήθηκαν προσφάτως και χωρίς προηγούμενη ανάγκη ή έρευνα από διεθνείς οργανισμούς κατόπιν πολιτικών πιέσεων.

Οι έννοιες αυτές εγκυμονούν σοβαρότατους κοινωνικούς κινδύνους, αφού χτυπούν τον πυρήνα της Ελληνικής Κοινωνίας, την Οικογένεια, αλλά και τους δημογραφικούς δείκτες της χώρας, που είναι ήδη σε τραγική κατάσταση.

Δεν χρειάζεται καν να αναφέρουμε τις πιθανές, τραγελαφικές, διοικητικές συνέπειες του νομοθετήματος, αφού αυτές είναι μικρής ή ελάχιστης σημασίας, εμπρός στις καταστροφικές συνέπειες που θα υπάρξουν στον Θεσμό της Οικογένειας.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών