Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Μαΐου 01, 2017

Σφίγγονται οι συριζαίοι: Μόνο η Χρυσή Αυγή εκφράζει την παλλαϊκή κατακραυγή για τα νέα βιβλία Ιστορίας

Άρθρο επί της Ετήσιας Έκθεσης για την Εκπαίδευση 2016 , που παρουσίασε την περασμένη Τετάρτη το Κέντρο Ανάπτυξης Εκπαιδευτικής Πολιτικής (ΚΑΝΕΠ) της ΓΣΕΕ, φιλοξένησε η κομματική εφημερίδα του Σύριζα.

Στο εν λόγω άρθρο, αφότου με… ευγένεια αναφέρει ότι η τομεάρχης Παιδείας της Νέας Δημοκρατίας, Νίκη Κεραμέως, δήλωσε εντυπωσιασμένη από την έρευνα του ΚΑΝΕΠ και τη θεώρησε σημαντικό εργαλείο εκπαιδευτικής πολιτικής, που πρέπει να αξιοποιηθεί άμεσα, κάνει αναφορά και στην Χρυσή Αυγή.

Συγκεκριμένα, αναφέρεται στα συνεχή δημοσιεύματα που εκφράζουν την λαϊκή κατακραυγή εναντίον των νέων βιβλίων...
ιστορίας και την αντεθνική στροφή της εκπαίδευσης, που οραματίζεται ο Σύριζα και τονίζει ότι «η απόστασή τους ολοένα και μικραίνει από τους αφορισμούς της βδομαδιάτικης Χρυσής Αυγής: «Μαθητές χωρίς εθνική συνείδηση, έθνος χωρίς ταυτότητα».»

Η αναφορά γίνεται για άρθρο της εφημερίδος «Χρυσή Αυγή» στο φύλλο 1029 και φέρνει κατά νου το δημοσίευμα της εφημερίδος «Δημοκρατία», που ευθέως έγραφε ότι μόνο ο Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος μάχεται ενάντια στην μαρξιστική επέλαση στην Εθνική Παιδεία.

Το γεγονός ότι πέρα από την Χρυσή Αυγή και κάποιες πατριωτικές εφημερίδες, ακόμα και ο καθεστωτικός τύπος, υπό την πίεση της λαϊκής βούλησης, εκφράζει τις ανησυχίες του για τις ανοησίες Σύριζα, δείχνει να αγχώνει τους συριζαίους, οι οποίοι βλέπουν να καταρρέει το αντεθνικό οικοδόμημα, που προσπαθούν να στήσουν παράλληλα με τα μνημόνια, την φτωχοποίηση και το ξεπούλημα της Ελλάδος.



πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών