Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Μαΐου 15, 2017

Η εικόνα μιλάει από μόνη της: Με δύο τεράστιες Τουρκικές σημαίες η συνάντηση Τσίπρα-Ερντογάν!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Άλλωστε και οι δυο τα τουρκικά συμφέροντα προωθούν, ασχέτως αν ο ένας είναι ελληνόφωνος.


Ο απίστευτος Τσίπρας συναντήθηκε πάλι με τον Ερντογάν στο Πεκίνο κάτω από την σκιά τεράστιων τουρκικών σημαιών ακούγοντας τους ευσεβείς πόθους του σουλτάνου για την τουρκική προκλητικότητα κατά της Ελλάδος και της Κύπρου.
Στις 13 Μαΐου 2017 στα πλαίσια του Belt and Road Forum for International Cooperation που διοργάνωσε η κινεζική κυβέρνηση ο Αλέξης Τσίπρας έμπαινε στην αίθουσα του ξενοδοχείου Four Seasons στο Πεκίνο όπου είχε μισθώσει η τουρκική αντιπροσωπεία για να συναντήσει...
τον σουλτάνο Ερντογάν. Και σε μια συνάντηση περίπου μίας ώρας ο Τσίπρας πάλι φωτογραφήθηκε μπροστά από τουρκικές σημαίες μεγάλων διαστάσεων να ακούει τον Ερντογάν να πιέζει εμμέσως πλην σαφώς για την αποστρατικοποίηση των νήσων του Αιγαίου.

Η πονηρή τουρκική εξωτερική πολιτική νοικιάζει συστηματικά μια αίθουσα στα ξενοδοχεία που καταλύει ο Ερντογάν για χρήση προωθητικών επικοινωνιακών πολιτικών για όλη συνολικά την παράνομη τουρκική προκλητικότητα. Είναι δυνατόν να δεχόταν ένας πραγματικά Έλληνας πρωθυπουργός να συναντηθεί με ένα τούρκο σε ένα τέτοιο περιβάλλον που να ενισχύει οπτικά τις τουρκικές θέσεις σε μια επίσημη συνάντηση στο έδαφος μια υπερδύναμης όπως η Κίνα; Βέβαια αυτή την φορά υπήρχε και μια μικρή Ελληνική Σημαία δίπλα στον Τσίπρα που δεν βοηθάει όμως το παιχνίδι των εντυπώσεων στην διεθνή διπλωματική σκακιέρα.
 
Διαβάστε τη συνέχεια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών