Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Μαΐου 07, 2017

Μηχανοκίνητη δράση της Χρυσής Αυγής στον Πειραιά - Φωτογραφίες, Βίντεο


Το Σάββατο 06/05/17, πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία μηχανοκίνητη δράση της Περιφέρειας Πειραιώς, στους κεντρικούς δρόμους του Πειραιά, της Νίκαιας, του Κερατσινίου και του Κορυδαλλού, ενάντια στην μαρξιστική - παρακρατική τρομοκρατία, με θερμή...
αποδοχή και χειροκροτήματα από τους συμπατριώτες μας.



Με αφορμή την συμπλήρωση 7 χρόνων από την μαύρη επέτειο του εμπρησμού της Μαρφίν, την στυγερή δολοφονία τεσσάρων ανθρώπων και την συγκάλυψη του εγκλήματος από την ανθελληνική κυβέρνηση, η σημερινή μας εξόρμηση αποτέλεσε ένα ηχηρό μήνυμα: Οι δρόμοι δεν ανήκουν στο παρακράτος!



Ο συμβολισμός διπλός, καθώς συμπληρώνονται επίσης πέντε έτη από την ημέρα που ο Λαϊκός Σύνδεσμος κατάφερε να ταράξει το πολιτικό κατεστημένο με την είσοδο του στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, κάνοντας το πρώτο βήμα ώστε να ανατραπεί το ξεπούλημα της Πατρίδας μας και να αλλάξει η μοίρα των Ελλήνων.

Για άλλη μία φορά τα μαυροκόκκινα λάβαρα της Ιδέας μας και η γαλανόλευκη σημαία του Έθνους μας ανέμισαν περήφανα στις γειτονιές του Πειραιά και στείλαμε το μήνυμα πως αυτές οι πόλεις, αυτές οι γειτονιές, ανήκουν στους Έλληνες και στους Εθνικιστές!



Βίντεο 


Περισσότερες φωτογραφίες











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών