Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Μαΐου 20, 2017

Protagon.gr: Το σύστημα άργησε... Η Χρυσή Αυγή έχει αποκτήσει στέρεες βάσεις στην κοινωνία και δεν αντιμετωπίζεται!


Πολλά ειπώθηκαν και πολλά γράφηκαν στα ΜΜΕ τις τελευταίες ημέρες για την Χρυσή Αυγή, αλλά κοινός τόπος όλων είναι η απογοήτευση των συστημικών δημοσιογραφικών οργάνων. Ότι δεν βγαίνει τίποτα, όποια μέθοδος κι αν ακολουθηθεί από το σύστημα, διότι η Χρυσή Αυγή είναι… αναντιμετώπιστη.

Για κάποιους δε, είναι πολύ αργά πλέον, για να γίνει οτιδήποτε! Ιδού πως ολοκληρώνεται άρθρο υπό τον τίτλο «Αργήσαμε πολύ με τη Χρυσή Αυγή», που δημοσιεύθηκε στην συστημική ιστοσελίδα Protagon.gr:

«Το σύστημα άργησε. Η Χρυσή Αυγή είναι πλέον ένας μηχανισμός...
με θεσμική υπόσταση που κατάφερε να πάρει με το μέρος του το λούμπεν ακροδεξιό κομμάτι της κοινωνίας, διατηρώντας, παράλληλα, προνομιακές προσβάσεις σε Στρατό, Αστυνομία και Εκκλησία. Αυτόν τον μηχανισμό είτε τον πατάς, από την αρχή, σαν φίδι που πάει να βγει από το αβγό, είτε μετά τον ανέχεσαι, συμβιβάζεσαι και ζεις μαζί του. Και, όσο και αν το ξεχνάμε, αυτό κάνουμε τα τελευταία πέντε χρόνια. Ζούμε μαζί του».

Τα… περαστικά μας σ’ όσους πονάνε για την παρουσία της Χρυσής Αυγής στο πολιτικό προσκήνιο! Τα πρώτα… 100 χρόνια είναι δύσκολα, μετά θα το συνηθίσουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών