Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιουνίου 10, 2017

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟ-ΠΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΩΓΩΝΙ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ… ΑΛΛΑ ΜΕ 4,44% ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕ ΛΥΝΕΤΑΙ!

Ο καθένας με τον πόνο του και οι κάτοικοι του ακριτικού δήμου Πωγωνίου Ιωαννίνων με τον δικό τους. Που έχει να κάνει βεβαίως με την «εισαγόμενη» εγκληματικότητα.  

Έτσι, επιστολή έστειλε ο δήμαρχος Πωγωνίου στον υπουργό ΠΡΟ-ΠΟ – λες και ο τελευταίος δεν γνωρίζει την κατάσταση.

Η επιστολή έχει ως εξής:
«Εκφράζουμε την έντονη αγανάκτηση...
και ανησυχία μας για τα συνεχή και πολλαπλά κρούσματα ληστειών και κλοπών στα χωριά του Δήμου Πωγωνίου.
Οι κάτοικοι των απομακρυσμένων και παραμεθορίων χωριών ζουν υπό το φόβο των επιθέσεων καθώς έρχονται, σχεδόν καθημερινά, αντιμέτωποι με ληστρικές επιδρομές.
Η έλλειψη  επαρκούς αστυνόμευσης και φύλαξης αυξάνει την αγωνία των κατοίκων οι οποίοι, σε κάποιες περιπτώσεις, αναγκάζονται να εγκαταλείψουν τις περιουσίες που απέκτησαν με κόπο στην προσπάθειά τους να προφυλάξουν τη ζωή τους.

Τα κρούσματα έγιναν ακόμη πιο έντονα τους τελευταίους μήνες ενώ σας υπενθυμίζουμε ότι το 2013, ένα ζευγάρι ηλικιωμένων κατοίκων πλήρωσε με την ίδια του τη ζωή τη ελλιπή φύλαξη της περιοχής.
Απαιτούμε η πολιτεία να δώσει την πρέπουσα σημασία στην παραμεθόρια περιοχή και να επιδείξει το δέοντα σεβασμό στους κατοίκους που «φυλούν Θερμοπύλες». Μια καθημερινότητα με ασφάλεια και ηρεμία, χωρίς ληστρικές επιδρομές και θανατηφόρες επιθέσεις είναι δικαίωμα όλων των πολιτών.
Αναμένουμε τις άμεσες ενέργειές σας στην κατεύθυνση εμπέδωσης του αισθήματος ασφαλείας στους κατοίκους».

Σταράτες κουβέντες προς τον δήμαρχο και τους κατοίκους του Πωγωνίου: με το πενιχρό 4,44 που πήρε η Χρυσή Αυγή στον δήμο τους στις τελευταίες εκλογές, δεν ιδρώνει κανενός αρμοδίου το αυτί και δεν υπάρχει καμμιά περίπτωση να λυθεί το πρόβλημά τους, με επιστολές, παρακλήσεις και πομπώδεις επικλήσεις σε «Θερμοπύλες». Αν τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής ήταν μεγάλα, τότε θα έβλεπαν οι κάτοικοι του Πωγωνίου πως θα έτρεχαν οι κάθε λογής «αρμόδιοι» να σώσουν την κατάσταση! Κι ας γίνει το πάθημα – μάθημα για τις επόμενες εκλογές…

1 σχόλιο:

  1. Η ΧΑ δεν έχει οργανώσει δράσεις στην Ήπειρο ποτέ. Διανομή εφημερίδων, πορεία εναντιον των Τσάμηδων, ενημέρωση στους Φιλιάτες που οι Αλβανοι το θεωρούν Τσαμουρια. Δεν υπάρχουν ούτε καν γραφεία. Όπως μου έλεγε ένας ψηφοφόρος της ΧΑ στην Θρσπτωτια, δεν έχω που να απευθυνθώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών