Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιουνίου 20, 2017

Ένας στους πέντε αναρχικούς είναι αλλοδαπός, Αλβανοί και Αφγανοί οι περισσότεροι!

Λίστα των 50 πιο επικίνδυνων αναρχοκομμουνιστών έχει παραδοθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα στον υπουργό ΠΡΟ-ΠΟ, ύστερα από απαίτηση του, σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Βήματος».
Εξ’ αυτών, οι δέκα (το 1/5) είναι… αλλοδαποί, κυρίως από την Αλβανία και το Αφγανιστάν! Ενδιαφέρον έχουν και οι ενασχολήσεις τους. Ιδού:

«Σύμφωνα με αναφερόμενα στην έκθεση της ΕΛ.ΑΣ., η πρώτη ομάδα αναρχικών έχει έδρα στην οδό Αραχώβης στην πλατεία Εξαρχείων και αριθμεί περίπου 30 άτομα. Είναι η ομάδα που πραγματοποιεί...
τις επιθέσεις σε αστυνομικούς, τη ρίψη μολότοφ, τους εμπρησμούς κ.λπ. Πριν από τις επιθέσεις τους φέρεται να συγκεντρώνονται στο προαναφερόμενο σημείο ενώ φέρεται να δέχονται εντολές από πρώην κατηγορούμενο για ένοπλη οργάνωση και τον συγγενή κατηγορούμενου για ληστείες. Επιπλέον, πολλές φορές κλείνουν δρόμους της πλατείας Εξαρχείων προκειμένου να ελέγξουν οδηγούς. Ορισμένες φορές έχει διαπιστωθεί ότι χτυπούν διερχόμενους πολίτες με την υπόνοια ότι μπορεί να είναι αστυνομικοί ή «φασίστες». 

Η δεύτερη «ομάδα» ατόμων που πρωταγωνιστούν σε επεισόδια έχουν έδρα στην οδό Βαλτετσίου και είναι άτομα ηλικίας 16 έως 20 ετών, πολλοί από τους οποίους αλλοδαποί. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., προχωρούν σε μικροδιακίνηση ναρκωτικών, σε κλοπές διερχόμενων πολιτών ενώ και αυτοί προχωρούν σε έλεγχο ταυτοτήτων διερχομένων πολιτών από τους οποίες έχουν αρπάξει πορτοφόλια…».

Να τους χαίρεται τους… επαναστάτες της η αριστερά και η… πρόοδος!

(ΥΓ): Και να μένουν μακριά τους τα τσιπροκαμμενικά συντρόφια, γιατί τώρα τελευταία έχουν γιομάτα… πορτοφόλια!

1 σχόλιο:

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών