Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιουνίου 10, 2017

Ιδού ποιοι είναι οι τρομοκράτες: Οι ποδοσφαιριστές της Σαουδικής Αραβίας αρνήθηκαν να τηρήσουν ενός λεπτού σιγή για τα θύματα του Λονδίνου (ΒΙΝΤΕΟ)

Μπορεί για τα μάτια του κόσμου οι μοναρχίες του Κόλπου να «έδειξαν» ως κράτος-τρομοκράτη το Κατάρ, αλλά κι αυτοί δεν πάνε πίσω!

Έτσι, πριν την έναρξη του ποδοσφαιρικού αγώνα Σαουδικής Αραβίας – Αυστραλία, για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018 και με τη σύμφωνη γνώμη της Ασιατικής Ομοσπονδίας, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων της πρόσφατης τρομοκρατικής επίθεσης του Λονδίνου, με τους Σαουδάραβες να αρνούνται να τιμήσουν την μνήμη των θυμάτων! Και την ώρα του ενός λεπτού σιγής, οι Σαουδάραβες επέλεξαν...
να πάρουν τις θέσεις τους μέσα στον αγωνιστικό χώρο, ενώ όσοι ποδοσφαιριστές τους ήταν στον πάγκο παρέμειναν καθισμένοι!

Αυτή η εικόνα εξόργισε τους οπαδούς στην κερκίδα, αλλά και όσους έβλεπαν το παιχνίδι από την τηλεόραση, ενώ εκπρόσωπος της Αυστραλιανής Ομοσπονδίας αποκάλυψε πως «οι Σαουδάραβες είχαν ενημερώσει από πριν πως δεν θα συμμετάσχουν, καθώς δεν συνάδει με την κουλτούρα τους».

Ωστόσο άλλες πηγές ανέφεραν πως η Αυστραλιανή Ομοσπονδία όταν κατέθεσε το αίτημα της στην Ασιατική Ομοσπονδία, πήρε το ok με την Σαουδική Αραβία να τονίζει πως οι παίκτες της σεβόμενοι την συγκεκριμένη διαδικασία θα αποχωρήσουν από τον αγωνιστικό χώρο και θα επιστρέψουν για την έναρξη του αγώνα.

Κάτι τέτοιο όμως δεν έγινε, με τους παίκτες να παίρνουν θέσεις… μάχης και πλέον ο κόσμος ζητά την παραδειγματική τους τιμωρία…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών