Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιουνίου 04, 2017

Φανατικοί ισλαμιστές διέλυσαν Πανεπιστήμιο στην Άγκυρα, επειδή φοιτητές έπιναν καφέ εν μέσω ραμαζανιού!

Τον βάρβαρο ισλαμικό νόμο εφαρμόζουν στην "πολιτισμένη" γείτονα χώρα και αυτά τα "ήθη και έθιμα" θέλουν να φέρουν και στην Πατρίδα μας οι προπαγανδιστές της ισλαμοποίησης.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα του ισλαμικού φανατισμού και πώς αυτός επιβάλλεται στους τούρκους είναι αυτό στην Άγκυρα όπου τζιχαντιστές διέλυσαν το Πανεπιστήμιο για έναν... καφέ!

Το περιστατικό ξέσπασε όταν ένας φοιτητής λογομάχησε με έναν...
ισλαμιστή, επειδή ο τελευταίος του έλεγε πως δεν είναι πρέπον να πίνει καφέ εν μέσω Ραμαζανιού.



Φίλοι του φοιτητή τον υπερασπίστηκαν, με αποτέλεσμα ο ισλαμιστής να φύγει από το πανεπιστήμιο και να γυρίσει πίσω με μια εξαγριωμένη ομάδα 100 τζιχαντιστών.

Οι ισλαμιστές είχαν στην κατοχή τους πέτρες, μαχαίρια και ξύλα και με αυτά τα αντικείμενα βανδάλισαν ότι βρήκαν μπροστά τους στα Τμήματα Πολιτικών Επιστημών και Δημοσιογραφίας του πανεπιστημίου.

Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν πως μπροστά στο εν λόγω συμβάν βρίσκονταν και αστυνομικοί, οι οποίοι κοιτούσαν αμέτοχοι και αδιάφορα όσα συνέβαιναν.

Τελικά, κανένας από τους δράστες δεν συνελήφθη, καθώς οι αστυνομικοί άφησαν την ομάδα ισλαμιστών να φύγει ανενόχλητη από τον χώρο.

Αυτός είναι ο ισλαμικός νόμος που θέλουν να φέρουν στην Ελλάδα και το πρώτο βήμα για την ισλαμοποίηση είναι η ανέγερση του τεμένους.

ΥΓ. προς άθεους ψευτόμαγκες ακτιβιστές: Γιατί δεν πηγαίνετε έξω από ένα τζαμί να ψήσετε χοιρινά σουβλάκια τώρα που έχει ραμαζάνι; Μόνο την Μ. Παρασκευή σας κόβει η πείνα, ξεφτίλες;

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών