Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιουνίου 30, 2017

«Ακριβός στα πίτουρα και φτηνός στο αλεύρι» ο Πειραιώς Σεραφείμ

Σύμφωνα με την ειδησεογραφία, ο πολυπράγμων μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ, κίνησε πειθαρχική δίωξη με σκοπό την απόλυση του οδηγού του στην Μητρόπολη (που δεν είναι εκκλησιαστικός), επειδή ήρθε σε διάσταση με τη γυναίκα του! Το πρωτοβάθμιο υπηρεσιακό συμβούλιο της Εκκλησίας, στο οποίο παραπέμφθηκε ο οδηγός για ανάξια διαγωγή και έλλειψη εκκλησιαστικού φρονήματος, αποφάσισε...
την απόλυσή του και μένει πλέον η απόφαση του δευτεροβάθμιου συμβουλίου, που θα είναι και η τελική.

Ο Σεραφείμ κίνησε την διαδικασία βασιζόμενος στους κανόνες της Πενθέκτης Οικουμενικής Συνόδου του 692 μΧ, καθώς και σε Κανόνα του Μεγάλου Βασιλείου περίπου 1700 χρόνια πριν, σύμφωνα με τους οποίους ως λόγος εγκατάλειψης της συζύγου δικαιολογείται μόνο η πορνεία και η μοιχεία.

«Ακριβός στα πίτουρα και φτηνός στο αλεύρι», είναι δυστυχώς ο μητροπολίτης Πειραιώς. Αρνείται για οδηγό του κάποιον που έχει χωρίσει από την γυναίκα του, αλλά υποστηρίζει για οδηγό ολοκλήρου του ελληνικού έθνους τον Καμμένο («Ψήφισα τον Καμμένο και δεν το κρύβω. Τον εκτιμώ και τον αγαπώ. Είναι άνθρωπος με πίστη», είχε δηλώσει προσφάτως…), που είναι χωρισμένος και ξαναπαντρεμένος!

Αν αυτό δεν λέγεται υποκρισία, πως αλλιώς λέγεται πανοκαμμενικέ μητροπολίτα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών