Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιουλίου 07, 2017

Τα λαμόγια με τα λαμόγια: Ο Τσοχατζόπουλος δηλώνει πως θα ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ! BINTEO

Αν αξίζει να κρατήσουμε πολιτικά κάτι από την τηλεοπτική συνέντευξη του Άκη Τσοχατζόπουλου, αυτό αναμφίβολα είναι η αποκάλυψη του ότι στις επόμενες εκλογές θα ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ! 

«Έγινε μία προσπάθεια… Την εκτιμώ. Την στιγμή αυτή, είναι το μόνο που μπορείς να υποστηρίξεις[…] Ναι, ΣΥΡΙΖΑ θα ψήφιζα», ήταν τα λόγια του...
αυτοαποκαλούμενου «ωραίου Μπρούμελ» της εποχής της κυριαρχίας του στην παντοκρατορία του ΠΑΣΟΚ.

Οι λόγοι που τα τσούγκρισαν με τον Σημίτη και τον Γιωργάκη Παπανδρέου δεν είναι πολιτικής φύσεως, αλλά διαφορετικής αντίληψης για τα στενά συντηρητικά συμφέροντά τους, τα οποία αλληλοσυγκρούονται. Ο Τσοχατζόπουλος δεν έκανε τίποτε άλλο απ’ αυτό που έκαναν αναρίθμητοι πασόκοι από το λεγόμενο «βαθύ ΠΑΣΟΚ». Εγκατέλειψαν το σαπιοκάραβο του ΠΑΣΟΚ και εντάχθηκαν μαζικά στον ΣΥΡΙΖΑ.

Ανεξαρτήτως από τις αποκαλύψεις που έκανε και (πιθανώς) να κάνει ο Τσοχατζόπουλος για τα έργα και τις ημέρες των Σημίτη και Τζέφρυ, το γεγονός ότι με τα όσα έχουν αποκαλυφθεί σε βάρος του, δηλώνει ψηφοφόρος του ΣΥΡΙΖΑ στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση δείχνει, από μία άλλη οπτική γωνία ένα ακόμα σαφές δείγμα του «ηθικού πλεονεκτήματος» της «Πρώτη φορά Αριστερά» Κυβέρνησης.

Το μόνο κόμμα το οποίο με απόλυτη σιγουριά δεν θα ψήφιζε ποτέ ο πάλαι ποτέ ισχυρός άνδρας του ΠΑΣΟΚ επί κυβερνήσεων Ανδρέα Παπανδρέου και Κώστα Σημίτη είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, για λόγους κάτι παραπάνω από ευνόητους.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών