Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Αυγούστου 24, 2017

Καθεστωτική ναυαρχίδα «Καθημερινή»: Οι ακροαριστεροί είναι μεν βίαιοι, αλλά χρήσιμοι για να κάνουν τη βρώμικη δουλειά κατά των Εθνικιστών!

Οι διάφοροι παρακρατικοί αριστεριστές, δεν έχουν μόνο την πλήρη πολιτική κάλυψη των αριστερών και του Σόρος. Αλλά και των νεοφιλελεύθερων, που υποκριτικά καταδικάζουν τη βία «απ’ όπου κι αν προέρχεται». Προσέξτε (σε άρθρο της καθεστωτικής ναυαρχίδας «Καθημερινή», υπό τον τίτλο: «Ο Τραμπ και η θεωρία των δύο άκρων», πως εν τέλει θεωρούν «ηθικά ανώτερους» τους αριστεριστές από τους εθνικιστές (άρα και κατ’ ανάγκην αποδεκτούς και χρήσιμους, προφανώς για να κάνουν τη βρώμικη δουλειά του συστήματος κατά των εθνικιστών…) οι υποκριτές νεοφιλελεύθεροι:

«Μία στιγμή όμως (θα πει ο οργισμένος αναγνώστης): δεν ήταν όντως βίαιοι κάποιοι από τους...
αντιδιαδηλωτές; Δεν γνωρίζουμε καλά στην Ελλάδα πώς συμπεριφέρονται ακροαριστεροί στους δρόμους στο όνομα της επανάστασης; Υπάρχει καλή και κακή βία;

Όχι – η βία είναι καταδικαστέα. Και το μίσος δεν είναι αποκλειστικό προνόμιο της Ακροδεξιάς. Αυτό όμως επ’ ουδενί σημαίνει ότι εξισώνονται ηθικά οι θιασώτες του λευκού ρατσισμού (εμπνευσμένοι, σύμφωνα με τα δικά τους λεγόμενα, από τη Χρυσή Αυγή) και εκείνοι που υψώνουν το ανάστημά τους εναντίον τους».

Χρυσή Αυγή κι όσοι εμπνέονται απ’ αυτήν, το απόλυτο κακό για το σύστημα της δυστυχίας μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών