Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Αυγούστου 04, 2017

Μη μαθαίνεις παιδί μου γράμματα! Γίνε ξύλο απελέκητο σαν τους Τσίπρα και Καμμένο

Γράφει ο Αντίοχος

Συνεχίζει την εξίσωση προς τα κάτω, στην Παιδεία, η συγκυβέρνηση των αγραμμάτων συριζοψεκασμένων.

Έτσι, με Προεδρικό Διάταγμα ορίζεται ότι η επιλογή σημαιοφόρου και παραστατών θα γίνεται με κλήρωση και όχι βάσει της βαθμολογίας, όπως ίσχυε μέχρι τώρα. Μάλιστα, το συγκεκριμένο διάταγμα πέρασε στο ΦΕΚ τα μεσάνυχτα και ενώ στη Βουλή συζητούσαν το νομοσχέδιο για τις αλλαγές στην Παιδεία.

Το μήνυμα που θέλει να περάσει το συριζοψεκασμένο λεχριταριό, είναι σαφές:...
μη μαθαίνεις παιδί μου γράμματα!

Είναι τυχαίο; Δε νομίζω! Τίποτα δε γίνεται τυχαία σε τούτη τη χώρα, απ’ αυτούς τους λακέδες της CIA! Όλα έχουν το σκοπό τους!

Για παράδειγμα, ένας άνθρωπος αγράμματος («ξύλο απελέκητο», όπως συμπλήρωναν παλιά…), δε πρόκειται να παρεξηγήσει όποιον (Τσίπρα) πει πως η Λέσβος και η… Μυτιλήνη, είναι… δύο διαφορετικά νησιά. Ή πως θα φτιάξει λιμάνι στην… Καστοριά. Δεν πρόκειται να παρεξηγήσει (ούτε που θα το καταλάβει καν!) τον αγράμματο υπουργό Αμύνης της χώρας, που κάνει πέντε ορθογραφικά λάθη σε κάθε σειρά των διαβόητων αναρτήσεών του στο tweeter και που ακόμα και τα αρχικά του κόμματός του τα γράφει… λάθος (με δύο «Ν»)! Ή τα ακαταλαβίστικα, άτονα και ανορθόγραφα κείμενα των Καρανικαίων και των Πολάκηδων! Ή το… διαστημικό πρόγραμμα του Παππά!

Υπάρχει βεβαίως κι άλλη χρησιμότητα, να μένουν οι νέοι μας αγράμματοι. Διότι, όταν –εκ των καταστάσεων- θα υποχρεωθούν να πάνε στα σκλαβοπάζαρα της Ευρώπης των μεγάλων αφεντικών της ντόπιας μνημονιακής λετσαρίας, δε θα έχουν μεγάλες απαιτήσεις. Θα δουλεύουν όπου βρουν, στις δουλειές που αποφεύγουν να κάνουν οι ντόπιοι. Όπως έκαναν εδώ και οι Αλβανοί την δεκαετία του ’90!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών