Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Αυγούστου 05, 2017

Μέγαρα: Δυναμική παρουσία Χρυσαυγιτών στο Δημοτικό Συμβούλιο - Έφυγαν τρέχοντας οι Συριζοπασόκοι

Δυναμική παρουσία της Τ.Ο. Μεγάρων στην εκδήλωση του Δήμου ενάντια στην περιβαλλοντική καταστροφή των Γερανείων είχαμε την περασμένη Πέμπτη. Η αντιπροσωπεία του κόμματος μετέβη στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου και στήριξε το πάγιο αίτημα των Ελλήνων κατοίκων της περιοχής ενάντια στα ορυχεία βωξίτη που προωθούν από κοινού κυβέρνηση και μεγάλα οικονομικά συμφέροντα.

Στη θέα και μόνο των Χρυσαυγιτών έφυγαν από την αίθουσα τα συστημικά ανδρείκελα του Σύριζα, του Πασόκ, του Κκε και διάφοροι αριστεριστές. Ανακοίνωση διαμαρτυρίας εξέδωσε...
ο παρατρεχάμενος της Δούρου αντιπεριφερειάρχης Αττικής.

Ας δούμε πώς παρουσίασαν το γεγονός τα τοπικά ΜΜΕ:

Αποχωρήσεις από συγκέντρωση στα Μέγαρα λόγω Χρυσής Αυγής

"Τέσσερις ήταν οι επίσημα ανακοινωθείσες αποχωρήσεις από τη συγκέντρωση την οποία διοργάνωσε ο Δήμος Μεγαρέων την 3/8 εναντίον της προοπτικής μεταλλευτικών δραστηριοτήτων στα Γεράνεια λόγω της παρουσίας εκπροσώπων της Χρυσής Αυγής. Πρόκειται για τον Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής Γιάννη Βασιλείου, τον Αντώνη Χοροζάνη επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Μεγάρων, τον τοπικό συντονιστή της ΛΑΕ Βασίλη Πολυχρόνη και τον γραμματέα της ΤΟ ΠΑΣΟΚ Μεγάρων Λευτέρη Νικολάου. Ο Αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Βασιλείου εξέδωσε ανακοίνωση για τους ακριβείς λόγους της αποχώρησής του:

Πάγια θέση της Περιφέρειας Αττικής αποτελεί, η αποκάλυψη σε όλους τους Δημοκρατικούς πολίτες της χώρας, της διαχωριστικής γραμμής ανάμεσα στα κόμματα του Δημοκρατικού τόξου και στο μόρφωμα της Χρυσής Αυγής. Με βάση την θέση αυτή, εφόσον έλαβα πριν από την συνεδρίαση την διαβεβαίωση του κ. Δημάρχου Μεγάρων ότι δεν είχαν προσκληθεί εκπρόσωποι της Χρυσής Αυγής, υποχρεώθηκα προς το τέλος της σύσκεψης να αποχωρήσω όταν διαπίστωσα πως ήταν παρόντες, πως τους δόθηκε ο λόγος και όπως αποδείχτηκε είχαν προσέλθει στην σύσκεψη εν είδει ‘κερκίδας’. Τοποθετούμενος στην αρχή της σύσκεψης και αμέσως μετά τους βουλευτές επί του θέματος, δήλωσα την στήριξη μου στην ομόφωνη αρνητική απόφαση του Δημοτικού συμβούλιου για την συγκεκριμένη δραστηριότητα."

Στην πραγματικότητα, η αντιπροσωπεία μας δεν παρευρέθη στο Δημοτικό Συμβούλιο εν είδει... κερκίδας, αλλά παρουσίασε τις θέσεις μας για το μείζον ζήτημα της προστασίας του περιβάλλοντος και καταχειροκροτήθηκε από τους πολίτες.

Επίσης διαβάστηκε η σχετική ερώτηση που κατέθεσε στη βουλή ο Ηλίας Κασιδιάρης με θέμα «Βαρύτατες οι επιπτώσεις από το ενδεχόμενο ενάρξεως διεξαγωγής γεωτρήσεων για βωξίτη στα Γεράνεια όρη».

Την Τ.Ο. Μεγάρων εκπροσώπησαν μαζί με ομάδα Συναγωνιστών, ο γραμματέας Σταμάτης Μαρτίνος και ο Συναγωνιστής Δημήτρης Φραγκούλης, που έλαβε τον λόγο και παρουσίασε τις θέσεις του Κινήματος.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών