Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Αυγούστου 24, 2017

ΚΚΕ: «Aντεπαναστάτες», «οπορτουνιστές» και πράκτορες «ξένων μυστικών υπηρεσιών» ο εξεγερμένος λαός της Τσεχοσλοβακίας στην Άνοιξη της Πράγας

Ανά τακτά χρονικά διαστήματα οι μπολσεβίκοι του ΚΚΕ φροντίζουν να επιβεβαιώνουν την κλασική ατάκα για το δάχτυλο που έδειχνε το φεγγάρι και τον ηλίθιο, ο οποίος κοίταζε το δάχτυλο.

Θυμηθήκαμε (εκ νέου) την ατάκα αυτή, διαπιστώνοντας μια ακόμη έντυπη ξεδιάντροπη αθλιότητα διαστρέβλωσης της Ιστορικής Αλήθειας στην κομματική τους φυλλάδα. Έτσι, λοιπόν, στον «Ριζοσπάστη» διαβάσαμε τα εξής: «1968: Στις 20 προς 21 Αυγούστου, δυνάμεις του Συμφώνου της Βαρσοβίας, μαζί με δυνάμεις του Κομμουνιστικού Κόμματος Τσεχοσλοβακίας, καταστέλλουν την αντεπανάσταση στην Τσεχοσλοβακία, που βρισκόταν σε εξέλιξη πριν από πολλούς μήνες και ήταν...
το αποτέλεσμα της οπορτουνιστικής διάβρωσης του ΚΚ, καθώς και της δράσης ξένων μυστικών υπηρεσιών».

Η φαιδρά «δαιμονολογική» θεώρηση του μπολσεβικισμού, με τις λέξεις-κλειδιά, όπως  «αντεπανάσταση», «οπορτουνιστικής διάβρωσης του ΚΚ», «δράσης ξένων μυστικών υπηρεσιών» και άλλες παρόμοιες που συναντούμε σε κείμενα αιτιολόγησης των κομμουνιστικών εγκλημάτων και θηριωδιών, αποτελεί πάντοτε το αισχρό άλλοθι των εγχώριων (και όχι μόνο) εκπροσώπων του στην μίζερη προσπάθεια δικαιολόγησης της δολοφονικής του φύσης και αιτιολόγησης της κατάρρευσης του μπολσεβικισμού.

Όχι, δεν φταίνε τα γκούλαγκ, οι μαζικές εκτελέσεις αντιφρονούντων, η φτώχεια και η πείνα, η «αταξική κοινωνία» (όπου όμως βασίλευαν η κομματική νομενκλατούρα και η γραφειοκρατία), αλλά ο «ταξικός εχθρός», οι «αντεπαναστάτες», οι «πράκτορες του ιμπεριαλισμού», «οι κουλάκοι» και άλλες φανταχτερές βαρύγδουπες αηδίες, με τις οποίες οι κομμουνιστές «χασάπηδες» προσπαθούσαν να αμβλύνουν την ασχήμια και την αλητεία των εγκληματικών τους ενεργειών.

Η αήθης προσπάθεια αιτιολόγησης- δικαιολόγησης (και) της ιμπεριαλιστικής επέμβασης της Σοβιετικής Ένωσης στην Τσεχοσλοβακία αποδεικνύει ότι τα εναπομείναντα «φυτά» του ελληνόφωνου μπολσεβικισμού παραμένουν αμετανόητα για τα αμέτρητα εγκλήματα των ιδεολογικών τους προγόνων και (φυσικά) εντολέων.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

1 σχόλιο:

  1. Γιατί τρέχετε στην Πολωνία;

    Για ρωτήστε το ΚΚΕ αποκηρύσσει τον ΝΟΦ που την δεκαετία του 1940 τον βοήθαγε να αποσπάσουν την Μακεδονία για λογαριασμό του Τίτο αρχικά και των Βουλγάρων μετά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών