Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Αυγούστου 14, 2017

TVXS (ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ): Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΠΙΔΙΔΕΤΑΙ ΣΕ ΕΛΛΑΔΟ-ΧΡΙΣΤΕΜΠΟΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ

Συντροφικό… μαχαίρωμα από τον (άσπονδο) σύντροφο Κούλογλου, δέχτηκε ο ελλαδο-χριστέμπορας Καμμένος, με άρθρο που δημοσιεύθηκε στο tvxs. Στο άρθρο, αναφέρεται πως ούτε λίγο ούτε πολύ, το ελλαδο-χριστεμπόριο στο οποίο επιδίδεται με τις δήθεν «διαφωνίες» στην «αριστερή στροφή» του ΣΥΡΙΖΑ γίνεται μόνο και μόνο για την πολιτική του επιβίωση, κι όχι βεβαίως για… ιδεολογικούς λόγους (ποιος έχασε την ιδεολογία για να τη βρει ο Καμμένος;). Και πως στην πραγματικότητα, δεν πρόκειται να φύγει από τη συγκυβέρνηση και με το… μέλι της εξουσίας, ούτε με… σφαίρες! Πάρτε μια γεύση:

«Για τον Πάνο Καμμένο δεν τέθηκε ποτέ – ούτε πρόκειται να τεθεί – θέμα ουσιαστικής δοκιμασίας, και πολύ περισσότερο ρήξης, της συγκυβέρνησης με τον ΣΥΡΙΖΑ. Τίθεται όμως θέμα πολιτικής επιβίωσης του κόμματός του, τον Ανεξάρτητων Ελλήνων. Και για να διασφαλιστεί αυτή η επιβίωση οι ΑΝΕΛ πρέπει να υπενθυμίζουν σταθερά την ύπαρξή τους...
στο δεξιό ακροατήριο, έστω κι εάν αυτό διαταράσσει ενίοτε τις ισορροπίες με τον μεγάλο κυβερνητικό τους εταίρο.

Η τελευταία διαφοροποίηση και η κόντρα του υπουργού Άμυνας με τον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση για την πατρίδα, την θρησκεία και την ορθοδοξία εντάσσεται ακριβώς στο πλαίσιο αυτών των «υπενθυμίσεων». Στο ίδιο πλαίσιο κινούνται και οι κατά καιρούς διαφοροποιήσεις σε κυβερνητικές πρωτοβουλίες αριστερής ταυτότητας, όπως συνέβη τελευταία στο νομοσχέδιο για την Παιδεία με την καταψήφιση του άρθρου για το άσυλο από τον βουλευτή των ΑΝΕΛ Δημήτρη Καμμένο.

Πρόκειται πάντοτε για παρεμβάσεις σε πολιτικά ταυτοτικά θέματα, που αγγίζουν τις «κόκκινες γραμμές» των Ανεξάρτητων Ελλήνων όπως συνηθίζει να λέει ο Πάνος Καμμένος. Πρόκειται όμως και για διαφοροποιήσεις ασφαλείας, οι οποίες δεν θέτουν σε δοκιμασία την συνοχή του κυβερνητικού συνασπισμού.

Είναι ενδεικτικό, άλλωστε, ότι πάντοτε – μέχρι τώρα τουλάχιστον – ο υπουργός Άμυνας τραβά τις διαφωνίες του έως το όριο εκείνο που δεν θα προκαλέσει ένταση στις σχέσεις του με το Μαξίμου.
Το ζήτημα, ωστόσο, για τον Πάνο Καμμένο είναι εάν αρκούν πλέον αυτές οι διαφοροποιήσεις ασφαλείας για να κρατήσει ανοιχτούς τους διαύλους επικοινωνίας με τους ψηφοφόρους του».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών