Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 19, 2017

Τσίπρας-Καμμένος φέρνουν αλλαγή φύλου μέσα σε… 5 λεπτά και χωρίς εγχείρηση – Σύμφωνη και η ΝΔ

Στην Βουλή κατατέθηκε το νομοσχέδιο για την νομική αναγνώριση της ταυτότητας φύλου  και τον Εθνικό Μηχανισμό Εκπόνηση, Παρακολούθησης και Αξιολόγησης των Σχεδίων Δράσης για τα Δικαιώματα του Παιδιού.

Προβλέπεται ότι «ως ταυτότητα φύλου νοείται ο εσωτερικός και προσωπικός τρόπος με τον οποίο το ίδιο το πρόσωπο βιώνει το φύλο του, ανεξάρτητα από το φύλο που καταχωρίστηκε κατά τη γέννησή του με βάση τα βιολογικά του χαρακτηριστικά, περιλαμβάνει δε την προσωπική...
αίσθηση του σώματος, καθώς και την κοινωνική και εξωτερική έκφραση του φύλου του φύλου, τα οποία αντιστοιχούν στην βούληση του προσώπου».

Τι σημαίνουν όλα τούτα; Πως οποιοσδήποτε, είτε έχει κάνει εγχείρηση αλλαγής φύλου είτε όχι, θα μπορεί να ζητάει… διόρθωση του φύλου στα χαρτιά του (ταυτότητες, διαβατήρια, κ.τ.λ.) κι αυτή θα γίνεται αυτομάτως, με συνοπτικές διαδικασίες.  

Έτσι, θα μπαίνει σε μια υπηρεσία ένας μουσάτος (παραδείγματος χάριν) κι όταν θα τον ρωτάνε «τι θέλετε κύριε;», θα απαντά: «δεσποινίς παρακαλώ. Με λένε Λίτσα. Να και η ταυτότητά μου»!
Μιλάμε τώρα για πολύ μεγάλη… πρόοδο, με τη σύμφωνη γνώμη όλων των κομμάτων του συνταγματικού τόξου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών