Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 18, 2017

Απαγορεύτηκε ο αγώνας της ΠΑΕ Ποντίων κατ’ εντολή του τουρκικού προξενείου και των εγχώριων υποτακτικών

Τελικώς το είπαν και το έκαναν οι υποτακτικοί των τούρκων και τα φοβικά ανθρωπάκια, που δεν τολμούν να πάρουν μία απόφαση με εθνικό βάρος.

Είχαμε γράψει για την επιστολή που απέστειλε η ΕΠΟ προς την ΠΑΕ Ποντίων και τον Απόλλωνα Πόντου απαγορεύοντας την χρήση συμβόλων περί της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού στις φανέλες του.

Αυτή η απόφαση της ΕΠΟ, όπως είχαμε πει, είχε έρθει ως δουλοπρέπεια των κυβερνώντων και των λοιπών υποτακτικών τους απέναντι στους τούρκους, αφού είχαν προηγηθεί σχετικές ανακοινώσεις από τουρκόφρονες, που προφανώς έκαναν την βρώμικη δουλειά για το προξενείο.

Η ΠΑΕ Ποντίων, λοιπόν, κατέβηκε να αγωνιστεί με την φανέλα της...
και οι υποτακτικοί καραδοκούσαν, αναγκάζοντας τον διαιτητή να μην αρχίσει τον αγώνα. Και όχι μόνο αυτό, αλλά απείλησαν και την αντίπαλη ομάδα με τιμωρία αν διεξαχθεί έστω και φιλικός αγώνας.

Μάλιστα, στην νέα επιστολή της ΕΠΟ σημειώνεται ότι «απαγορεύονται σλόγκαν πολιτικής, θρησκευτικής ή εθνικής φύσεως ή άλλων που για οποιοδήποτε λόγο μπορούν να προσβάλλουν την δημοσία αιδώ».

Αιδώς Αργείοι, αλλά προσβάλλεστε από τις εικόνες για την Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού. Και ποιοι το λένε αυτό; Αυτοί που δεν προσβάλλεται η «αιδώ» τους από τα Gay Pride, ούτε διστάζουν να προβάλλουν πολιτικά μηνύματα στουςστουςιστούς χώρους για τους «πρόσφυγες».

Και για να μην ξεφύγουμε από τα ρητά, παρά μόνο να πάμε στην Βίβλο «Οὐαὶ δὲ ὑμῖν, γραμματεῖς καὶ Φαρισαῖοι ὑποκριταί»

Δείτε τις σχετικές δηλώσεις του προέδρου της ΠΑΕ Ποντίων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών