Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 21, 2017

ΒΙΑΖΟΥΝ ΑΝΗΛΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Μια ανήλικη (16χρονη) «άπιστη» στην Γερμανία, έπεσε θύμα… πολυπολιτισμικού βιασμού, από δύο ξαναμμένα«προσφυγάκια» από το Αφγανιστάν, κοντά σε προσφυγικό καταυλισμό στη Βαυαρία, σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας. Οι δύο άντρες, 27 και 17 ετών, παρέσυραν την 16χρονη πίσω από έναν φράχτη κοντά σε εγκαταλελειμμένο κτήριο και την βίασαν. Στην παρέα των ξαναμμένων βιαστών υπήρχε και τρίτος, ένας 18χρονος, αλλά δεν πρόλαβε να πάρει…
πολυπολιτισμικό «μεζέ», γιατί επενέβη ένας περαστικός από το σημείο, στη θέα του οποίου τα ξαναμμένα «προσφυγάκια» το’ σκασαν.

Στην προσπάθειά της να βρει ελαφρυντικά για τα τρία τέρατα, η δήμαρχος της περιοχής χαρακτήρισε μεν το περιστατικό «φοβερό», αλλά δήλωσε, πως σύμφωνα με τις αρχικές πληροφορίες, οι τρεις άντρες ήταν μεθυσμένοι (άρα μειωμένου καταλογισμού). Ωστόσο, η αστυνομία διέψευσε την δήμαρχο: ήταν ξαναμμένοι, όχι μεθυσμένοι!

Το παραπάνω περιστατικό έγινε λίγες ημέρες αφότου σε διπλανή πόλη, ένα «προσφυγάκι» από την Νιγηρία, επιτέθηκε σε «άπιστη» που έκανε τζόκινγκ και προσπάθησε να την βιάσει, αλλά η γυναίκα ήταν πιο… γρήγορη και κατόρθωσε να διαφύγει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών