Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 11, 2017

Καλή σχολική χρονιά στους Έλληνες μαθητές: Ψηλά η Σημαία της Αντίστασης

Ξεκινώντας η νέα σχολική χρονιά σήμερα ποιoς μπορεί να μη θυμάται πως λίγους μήνες πριν ένα 11χρονο παιδί έχασε τη ζωή του από αδέσποτη σφαίρα ρομά στην αυλή του σχολείου.

Στις αυλές των σχολείων που εντελώς ξεδιάντροπα κάνουν τη βρώμικη δουλειά τους τα τσιράκια του κράτους δηλητηριάζοντας τις ψυχές των παιδιών μας με την προπαγάνδα τους.

Στις τάξεις των σχολείων δε, απαγορεύεται οτιδήποτε πατριωτικό που θυμίζει στα παιδιά ότι βρίσκονται εκεί για να μάθουν την ιστορία του Έθνους τους, τα ήθη και τα έθιμα και τις αξίες της Ελληνικής οικογένειας!

Κάποτε στα σχολικά βιβλία μας είχαμε εικόνες από το Κυριακάτικο οικογενειακό τραπέζι και παιδιών που έπαιζαν ανέμελα στους δρόμους, τώρα πλέον ανοίγοντας τα σχολικά βιβλία βλέπεις παντού...
«προσφυγάκια» και μηνύματα... αλληλεγγύης προς αυτά.

Πλέον τα παιδιά μας υποχρεούνται να κάτσουν στο διπλανό θρανίο από αυτά τα παιδιά που πριν λίγες μέρες στο κέντρο της Αθήνας ντυμένα στρατιώτες φώναζαν συνθήματα κατά του Έθνους μας. Τα Ελληνόπουλα ας λιποθυμούν από την πείνα, ας κολλήσουν ασθένειες και ας μην έχουμε καν χρήματα οι γονείς ούτε για ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, ενώ για αυτά είναι δωρεάν.

Και φυσικά ξεχνάμε την έπαρση σημαίας, την πρωινή προσευχή και σύντομα και τις παρελάσεις στις Εθνικές μας εορτές που ίσως και καλύτερα να μη βλέπουμε αυτά τα αίσχη των τελευταίων χρόνων που μόνο Ελληνική παρέλαση δεν τη λες, περισσότερο πύργο της Βαβέλ θυμίζει.

Και όμως υπάρχει τρόπος τα παιδιά μας να ζήσουν περήφανα ξανά, να ξαναγεμίσουν οι σχολικές αυλές με τα γελαστά προσωπάκια των παιδιών μας που τόσο απροκάλυπτα τους έκλεψε ο Τσίπρας και η συμμορία του.

Με την Χρυσή Αυγή, την μόνη Εθνική επιλογή, θα ξαναπάρουμε την Ελλάδα στα χέρια μας. Μόνο σε ένα Εθνικό κράτος, μαθαίνοντας την πραγματική μας ιστορία που μόνο τυχαία δεν διαστρέβλωσαν ή αφαίρεσαν από τις σελίδες των σχολικών βιβλίων οι συμμορίτες που μας κυβερνούν, θα μπορέσουν τα παιδιά μας να πάρουν τη σωστή παιδεία που απαιτείται για να γίνουν άξιοι συνεχιστές του Έθνους τους.

Μαρία Χαλάτση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών