Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 13, 2017

Κυνική ομολογία βιαστή-δολοφόνου: Μου άρεσε και την βίασα

Σε μια κυνική ομολογία, που δείχνει και τον τρόπο που σκέφτονται και ενεργούν στο συγκεκριμένο ζήτημα οι εξ’ Ανατολών απρόσκλητοι, προχώρησε το «προσφυγάκι» από το Αφγανιστάν που βίασε και εν συνεχεία δολοφόνησε μια 19χρονη κοπέλα στην Γερμανία. 

Λίγα χρόνια νωρίτερα, το ίδιο… ξαναμμένο «προσφυγάκι» είχε καταδικαστεί σε 10ετή φυλάκιση για την απόπειρα δολοφονίας μίας Ελληνίδας φοιτήτριας στην Κέρκυρα, την οποία και είχε σπρώξει...
από ένα βράχο. Ωστόσο, αφέθηκε… ελεύθερος το 2013 (με τις «αποσυμφορήσεις» των φυλακών που έκανε ο Σαμαράς…) και κατέληξε στην Γερμανία.

Ο Αφγανός βιαστής – δολοφόνος διάβασε αυτά που είπε από ένα χαρτί (προφανώς τους είχαν γράψει «αλληλέγγυοι» τσογλανοκομμουνιστές, κι όπως είπε, συνάντησε τυχαία στο δρόμο του την άτυχη Μαρία αφού εκείνη έβαλε τις φωνές όταν έπεσε από το ποδήλατό της. «Όταν είδα πόσο όμορφή ήταν, ήθελα να κάνω σεξ μαζί της» είπε για το μοιραίο βράδυ περιγράφοντας πώς της έκλεισε το στόμα και στη συνέχεια την έπνιξε με ένα μαντίλι. Όσο για την κίνησή του να την ρίξει μέσα σε ένα ποτάμι το «προσφυγάκι» είπε ότι το έκανε για να ξεπλύνει από πάνω του το αίμα της 19χρονης.

Αλήθεια, πόσες γυναίκες «αρέσουν» στους εξ’ Ανατολών απρόσκλητους; Σίγουρα πολλές. Άρα, η κάθε γυναίκα (εκτός από τις συριζαίες και τις ψεκασμένες, που δε βλέπονται με τίποτα!) είναι ένα εν δυνάμει υποψήφιο θύμα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών