Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 21, 2017

Έλληνας γονέας ζήτησε το παιδί του να μη διδάσκεται Ισλαμικές και Ιουδαϊκές πρακτικές στα Θρησκευτικά και οι Συριζαίοι τον στοχοποιούν μέσω twitter

Μία απίστευτη ανάρτηση έκανε μέσω κοινωνικών δικτύων η περιβόητη Γ.Γ. κατά του ρατσισμού, πρώην βουλευτής της ΔΗΜΑΡ και νυν διορισμένη του Σύριζα, Μαρία Γιαννακάκη.

Συγκεκριμένα, ανήρτησε φωτογραφία από ένα λογικό αίτημα Έλληνα Γονέα που δήλωνε ότι δεν επιθυμεί το παιδί του να διδαχθεί τις οικουμενιστικές ανοησίες, που έχουν βάλει στο μάθημα των Θρησκευτικών οι μαρξιστές.

Πώς έφτασε το αίτημα στα χέρια της; Προφανώς της το έδωσε ο «σύντροφος»...
διευθυντής του σχολείου, υποθέτουμε με σκοπό να το προωθήσει σε παρακρατικές συμμορίες, που θα αναλάβουν την κατατρομοκράτηση του γονέα. Η Γιαννακάκη από την πλευρά της έβγαλε το χαρτί στον «αέρα», λέγοντας: «Γονέας ζητά να μην διδαχθεί το παιδί του για το Ισλάμ. Σκοταδισμός και μισαλλοδοξία».

Λίγο πριν προβεί σε αυτή την ειδεχθή πράξη, που αν μη τι άλλο την υποβαθμίζει ως ποιότητα ανθρώπου, είχε κάνει πανηγυρική διαφήμιση του περιβόητου «Παρατηρητηρίου» που έχει αναλάβει να αλλοιώνει, να λογοκρίνει και να διαστρεβλώνει τα τεκταινόμενα στην δίκη της Χρυσής Αυγής, ώστε τα ΜΜΕ να έχουν διαθέσιμα ρεπορτάζ – οχετούς ψευδών για να προβάλλουν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο  παρατηρητήριο δημιουργήθηκε «από την Ελληνική Ένωση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου, το Παρατηρητήριο για τον Φασιστικό και Ρατσιστικό λόγο στα ΜΜΕ που λειτουργεί υπό το Μορφωτικό Ίδρυμα της ΕΣΗΕΑ, τον Αντιφασιστικό Συντονισμό Αθήνας-Πειραιά και το Συμβούλιο Ένταξης Μεταναστών του Δήμου Αθηναίων, ενώ παράλληλα την στηρίζουν και μία σειρά από φορείς».

Όπως, λοιπόν, μας πληροφορεί η ιστοσελίδα της Ελληνικής Ένωσης για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου, το εν λόγω πρόγραμμα χρηματοδοτείται από τον οργανισμό OSIFE, δηλαδή από τον οργανισμό Open Society Foundation του γνωστού ιουδαίου πλουτοκράτη George Soros!

Αυτά τα ολίγα για να… μην ξεχνιόμαστε και να γίνεται αντιληπτό το ποιος είναι ποιος σε αυτή τη μάχη συστημικών κομμάτων, ΜΜΕ, παρακρατικών «αναρχικών» και επίορκων κρατικών λειτουργών εναντίον της τρίτης πολιτικής δύναμης του τόπου.

Και μια ρητορική ερώτηση προς την ίδια την Γιαννακάκη: Αυτό που κάνει αυτή δεν είναι μισαλλοδοξία; Δεν μισεί το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών επειδή πιστεύουμε στην Ελλάδα και όχι στους δικούς της "θεούς", δηλαδή το χρήμα, την καρέκλα και τον διορισμό;

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών