Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Οκτωβρίου 11, 2017

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!

Γράφει ο Αντίοχος

Βαρυσήμαντο πολιτικό άρθρο, υπό τον τίτλο «Και μετά θα έλθουν τα τέρατα…», έγραψε στο καθεστωτικό «Βήμα» ο διευθυντής του, Αντώνης Καρακούσης. Μια «παλιά καραβάνα» της δημοσιογραφίας και προερχόμενος -όπως άλλωστε και οι περισσότεροι μεγαλοδημοσιογράφοι- από τον χώρο της αριστεράς…

Στο… τερατολογικό του άρθρο (και δεν είναι η πρώτη φορά που χαρακτηρίζει τους χρυσαυγίτες «τέρατα» – φαίνεται πως του έχει μείνει κατάλοιπο από την αριστερά και τις… ζωολογικές αγορεύσεις του εισαγγελέα των Δικών της Μόσχας, Βισίνσκυ, τύπου «αυτά τα λυσσασμένα σκυλιά πρέπει να τουφεκισθούν»…), αφού πρώτα περιγράφει με μελανά χρώματα την οικονομική και κοινωνική κατάσταση της Ελλάδος των Μνημονίων, «μετράει», «ζυγιάζει» και βρίσκει ελλιπείς τις κατεστημένες...
πολιτικές δυνάμεις της χώρας. Ας τον παρακολουθήσουμε:

«Η κυβέρνηση επίσης, κατά κοινή ομολογία, δεν «τραβάει», δεν κινείται με τους ρυθμούς που οι συνθήκες απαιτούν. Ο Πρωθυπουργός μπορεί να κινείται δώθε-κείθε, αλλά το μεγαλύτερο κομμάτι της κυβέρνησης δεν ακολουθεί, μένει αδρανές, δεν κινητοποιείται, εν τέλει δεν προσθέτει, παρά μόνο αφαιρεί και καθυστερεί.

Αλλά και η επερχόμενη – κατ’ ορισμένους επελαύνουσα – Νέα Δημοκρατία δεν «γράφει» μεγάλες νίκες, ικανές να καλλιεργήσουν τις απαιτούμενες προσδοκίες επανεκκίνησης της χώρας. Παλεύει ο αρχηγός της, αλλά τα στελέχη της – με εξαίρεση τον επιθετικό αντιπρόεδρο που μπορεί να «συγκλονίζει» το κομματικό ακροατήριο αλλά απωθεί όλους τους άλλους – σχεδόν απέχουν και σε κάθε περίπτωση δεν πείθουν, ούτε μπορούν να εγγυηθούν την πρόοδο.

Η Κεντροαριστερά επίσης εξαντλείται για την ώρα στις διαδικασίες εκλογής νέου αρχηγού και χάνει την ουσία, δεν καταφέρνει να δημιουργήσει το μέγα γεγονός που πιθανώς θα της επέτρεπε να κάνει ένα ελπιδοφόρο άλμα επανεκκίνησης και επανάκαμψης».

Κι ερχόμαστε τώρα στο «ζουμί» του άρθρου, στο συμπέρασμα που καταλήγει (μετά πόνου ψυχής, φαντάζομαι…) ο πολύπειρος μεγαλοδημοσιογράφος, προβλέποντας την τελική νίκη της Χρυσής Αυγής:

«Με άλλα λόγια, το μεταίχμιο είναι προφανές και το σταυροδρόμι καθοριστικό. Αλλά οι δυνάμεις ανεπαρκείς και ο χρόνος λίγος. Αν επιμείνουν όλοι στα ίδια, η χώρα δεν θα έχει καμία τύχη. Θα ξανακυλήσει στα σκοτάδια της ύφεσης και της απόλυτης παρακμής.

Και μετά θα έλθουν τα τέρατα. Ας μην αμφιβάλλει κανείς για όσα θα επακολουθήσουν».

(ΥΓ) 1: Μην… ανησυχείτε σύντροφε Καρακούση. Εμείς, τα… τέρατα, θα φροντίσουμε να είμαστε… διακριτικοί, για να μην σας… τρομάξουμε!

(ΥΓ) 2: Το πεπρωμένο φυγείν αδύνατον. Ζήτω η Νίκη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών