Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιανουαρίου 03, 2017

Το λένε όλοι οι αριστεροί - Ελένη Ράντου: Οι τοκογλύφοι δανειστές ήθελαν κυβέρνηση που να περνά όλα τα μέτρα - Το μόνο ζόρι που τραβάνε είναι με την Χρυσή Αυγή!

Τα πράγματα το όνομά τους είπε γνωστή ηθοποιός σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Έθνος της Κυριακής» επ’ ευκαιρίας θεατρικής παραστάσεως στην οποία συμμετέχει.

Ο λόγος για την γνωστή Ελένη Ράντου, η οποία ερωτήθηκε για τα πολιτικά πράγματα της χώρας και δήλωσε:

« - Τι σημαίνει η Αριστερά σήμερα;
Είναι ήδη ξεπερασμένος ο όρος. Δεν υπάρχει και δεν συναντιέται πουθενά. Οτιδήποτε αριστερό, έτσι όπως το ξέραμε, σημαίνει ότι έχει μία τάση να προσπαθεί να απονείμει δικαιοσύνη και να αμβλύνει τις αδικίες, δεν υπάρχει εξ ορισμού. Οποιοσδήποτε φαντάζεται ότι μπορει να δημιουργήσει πυρήνες Κούβας είναι ή αιθεροβάμων ή ανώριμος. Ήταν μια ωραία παγίδα η «Αριστερά», για να...

Δεν αντέχουν ούτε 1 λεπτό αλήθειας! Λογοκρισία στην δήλωση του Νίκου Μιχαλολιάκου για το Κυπριακό - ΒΙΝΤΕΟ

Η κρατική ΕΡΤ, ακολουθώντας πιστά τις εντολές του επιτελείου Τσίπρα, προχώρησε σε μια ακόμη σταλινική λογοκρισία έναντι της Χρυσής Αυγής.

Οι ιθύνοντες του δελτίου ειδήσεων της κρατικής τηλεόρασης φανερά ενοχλημένοι από την καταγγελία του Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου για τον αντιδημοκρατικό και αντισυνταγματικό αποκλεισμό της Χρυσής Αυγής από τις συναντήσεις του Τσίπρα με τους πολιτικούς αρχηγούς για το Κυπριακό έκοψαν κυριολεκτικά στην μέση την σχετική δήλωση του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής.

Αντί λοιπόν η δημόσια τηλεόραση να προβάλλει ολόκληρη την δήλωση του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου, πρόβαλε μόνο το δεύτερο μισό της δήλωσης και συγκεκριμένα αυτό το κομμάτι:

Άγιος Νικόλαος Βελιμίροβιτς: «Κάνε το καλό πρώτα σε όσου έχουν την ίδια πίστη και το ίδιο αίμα με σένα»

Αποσπάσματα από το υπέροχο βιβλίο «Μέσα από το Παράθυρο της Φυλακής – Μηνύματα στο λαό», Αγίου Νικολάου Επισκόπου Αχρίδος. Εκδόσεις «Ορθόδοξος Κυψέλη», Θεσσαλονίκη 2012. Ό,τι πρέπει για αυτές τις ημέρες!
 
Ο Άγιος Νικόλαος Βελιμίροβιτς (Николај Велимировић, στα σερβικά) Επίσκοπος Αχρίδος, της Σερβικής Εκκλησίας, γεννήθηκε το 1880 στην Σερβία. Η οικογένειά του καταγόταν από την Σρεμπένιτσα της Βοσνίας. Έλαβε ευρεία μόρφωση ανά την υφήλιο και επέδειξε σπουδαίο συγγραφικό έργο. Οι υψηλές θεολογικές και φιλοσοφικές μελέτες του τον έκαναν σύντομα γνωστό λαμβάνοντας πέντε διδακτορικούς τίτλους σε διάφορα Πανεπιστήμια του κόσμου. Επίσκοπος εκλέχθηκε μόλις στα 39 του χρόνια. Λίγο πριν το τέλος του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου οι Γερμανοί...