Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιανουαρίου 09, 2017

BINTEO ΣΟΚ: Τζιχαντιστές έβαλαν παιδιά να εκτελέσουν αιχμαλώτους με όπλα και μαχαίρια!

Τα παρακάτω παιδιά μπορεί σε λίγο καιρό να βρεθούν στα σχολεία της χώρας μας, στα ίδια θρανία με τα Ελληνόπουλα, εάν επιλέξουν οι γονείς τους να πάρουν τον δρόμο της προσφυγιάς ή το αποφασίσουν από μόνα τους ως «ασυνόδευτα ανήλικα»…

Το Ισλαμικό Κράτος (ISIS) υποχρέωσε μικρά παιδιά, ηλικίας από 3 έως 5 ετών, να σκοτώσουν τρεις άνδρες μέσα σε παιδική χαρά στην επαρχία της Ντέιρ Αλ Ζουρ στην ανατολική Συρία.

Οι τρεις άνδρες καταδικάστηκαν από το Ισλαμικό Κράτος σε θάνατο ως κατάσκοποι. Οι παράφρονες τζιχαντιστές έβαλαν τα δύο παιδιά...

Πρόεδρος Ισραήλ: Καμία επαφή με τα πατριωτικά κινήματα της Ευρώπης

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Γιατί όμως οι Εβραίοι δηλώνουν "πατριώτες" για το κράτος στο οποίο ζούνε κάθε φορά; Οι Εβραίοι αναγνωρίζουν μόνο το δικό τους έθνος, όλα τα υπόλοιπα τα βλέπουν εχθρικά.

Επιστολή – απάντηση σε αίτημα για διευκρινίσεις των σχέσεων των διαφόρων ΚΙΣ (Κεντρικών Ισραηλιτικών Συμβουλίων) κάθε χώρας, καθώς και των σιωνιστικών οργανώσεων με τα ανερχόμενα πατριωτικά κινήματα της Ευρώπης, απέστειλε ο πρόεδρος του σιωνιστικού τρομοκράτους, Ρεουβέν Ρίβλιν, προς τον πρόεδρο της Ισραηλιτικής θρησκευτικής κοινότητας στην Αυστρία, Όσκαρ Ντόιτς και τον αντιπρόεδρο του Ευρωπαϊκού Εβραϊκού Κογκρέσου, Άριελ Μουζικάντ.

Στην επιστολή, ο πρόεδρος του σιωνιστικού κράτους δίνει τη «γραμμή» για πλήρη απαγόρευση οποιασδήποτε...

Δε μασάει ο Τραμπ: Ηλίθιοι όσοι θεωρούν ότι οι σχέσεις με την Ρωσία είναι κάτι κακό

Συνέντευξη στο ABC έδωσε ο απερχόμενος πρόεδρος Ομπάμα, ο οποίος δήλωσε… ανήσυχος για το γεγονός ότι υπάρχουν Ρεπουμπλικάνοι που φαίνεται να έχουν μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον Πούτιν παρά στους Δημοκρατικούς συμπατριώτες τους κι έριξε και την… ατάκα: «ο Πούτιν δεν είναι στην ομάδα μας».
 
Άμεση ήταν και η απάντηση του επερχόμενου προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, που δείχνει ότι δε… μασάει από απειλές και εκβιασμούς: «Το να έχουμε καλές σχέσεις με τη Ρωσία...

Kontra news: Ακροδεξιά επέλαση στην Ευρώπη - Ανοδικές τάσεις για την Χρυσή Αυγή!

Την άνοδο των Εθνικιστικών Κινημάτων στην Ευρώπη και την διαρκώς αυξανόμενη απήχηση της Χρυσής Αυγής σχολιάζει στην ελληνική κοινωνία καταγράφει η εφημερίδα "Kontra news" στο κύριο άρθρο της.

Με τίτλο "ακροδεξιά επέλαση στην Ευρώπη" η εφημερίδα επισημαίνει: "Στην Ελλάδα το Κόμμα της Χρυσής Αυγής του Νίκου Μιχαλολιάκου είναι πλέον στο Κοινοβούλιο. Από το 0,5% που είχε στις εκλογές τον 2012 είδε τη δύναμή του να φτάνει στο 6% και στις εκλογές του 2015 να γίνεται το τρίτο κόμμα, πίσω από τον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ.

Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι διατηρεί σταθερά την τρίτη θέση και μάλιστα με τάση αύξησης της δύναμής της. Η εμπλοκή τον κόμματος σε βίαιες ενέργειες κατά οπαδών άλλων κομμάτων κυρίως δε κατά μεταναστών, όπως και η εμπλοκή του με τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, δεν ανέκοψαν την επιρροή της Χρυσής Αυγής.

Οι λόγοι προσομοιάζουν με αυτούς που υπάρχουν σε άλλες χώρες. Η οικονομική κρίση και το...