Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιανουαρίου 10, 2017

Κυριάκος Μητσοτάκης: Το αγαπημένο παιδί της Μέρκελ και διαλεχτός της διαπλοκής

Έκλεισε ήδη ένας χρόνος από τότε που ο ακραία νεοφιλελεύθερος Κυριάκος Μητσοτάκης εξελέγη ύστερα από σωρεία τραγελαφικών καταστάσεων στην ηγεσία της ψευτοδεξιάς.

Η αναρρίχησή του στην προεδρία της ΝΔ υπήρξε διακαής πόθος των συστημικών ΜΜΕ, των εγχώριων νταβατζήδων και κυρίως της γερμανικής οικονομικής ολιγαρχίας, της οποίας αποτελεί το αγαπημένο παιδί.

Ας μην ξεχνάμε πως τα διαπιστευτήριά του στους ξένους δανειστές τα είχε δώσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όταν...

Ιδού η λύση για να μην ξεπαγιάζουν οι "πρόσφυγες" της Λέσβου!

Γράφει ο Αντίοχος
 
Μεγάλο είναι το πρόβλημα με τα «προσφυγάκια» στα hotspots της Λέσβου )που μένουν σε σκηνές…), καθώς χιονίζει στην περιοχή για τρίτη συνεχόμενη ημέρα. Έτσι, μια ΜΚΟ, η «Συνύπαρξη και επικοινωνία στο Αιγαίο» ζήτησε από τον πρόεδρο των ξενοδόχων να φιλοξενηθούν τα «προσφυγάκια» στα ξενοδοχεία του νησιού, τουλάχιστον γι’ αυτές τις μέρες του χιονιά.
 
Ωστόσο, δεν είναι αυτή η ενδεδειγμένη λύση του προβλήματος, καθώς αν τα «προσφυγάκια» μπουν στα ξενοδοχεία, θα ισχύσει το «ουδέν μονιμότερον του προσωρινού» και δε θα φύγουν από κει, ούτε με… σφαίρες!
 
Άλλη είναι η λύση και σας την παρουσιάζουμε ευθύς αμέσως:...

Ο αποκλεισμός Μιχαλολιάκου και μία σελίδα της ιστορίας

Άξιος συνεχιστής του “Συμβουλίου του Στέμματος” ο… Αλέξης Τσίπρας!

Σήμερα, Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017, ο πρωθυπουργός της χώρας Αλέξης Τσίπρας κάλεσε σε κατ’ ιδίαν συναντήσεις, προκειμένου να συζητήσουν το εθνικό ζήτημα της Κύπρου, όλους τους πολιτικούς αρχηγούς πλην του αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Ν. Μιχαλολιάκου.

Πριν την 21η Απριλίου 1967, όταν υπήρχε ένα μεγάλο εθνικό θέμα, τότε ο Βασιλεύς συγκαλούσε το Συμβούλιο του Στέμματος, στο οποίο μετείχαν οι αρχηγοί των κομμάτων και οι τέως πρωθυπουργοί.

Σας παραθέτουμε από την θαυμάσια στήλη “ΦΙΛΙΣΤΩΡ” του κ. Κατσίγερα της εφημερίδας “ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ” τα παρακάτω για ένα συμβούλιο του στέμματος, το οποίο έγινε την 1η Σεπτεμβρίου του 1965 και αφορούσε την πολιτική κρίση, η οποία υπήρχε τότε:

ΜΙΧΑΛΗΣ Ν. ΚΑΤΣΙΓΕΡΑΣ, 49 χρόνια πρίν, 2.IX.1965: ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΝ ΣΤΕΜΜΑΤΟΣ: Εξ εκ των οκτώ πολιτικών αρχηγών και τέως πρωθυπουργών, οι οποίοι ωμίλησαν κατά την χθεσινήν συνεδρίασιν του Συμβουλίου του Στέμματος, απαντώντες εις την έκκλησιν του Βασιλέως Κωνσταντίνου, ετάχθησαν...