Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιανουαρίου 23, 2017

Κυνική ομολογία Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ: Σε 20-30 χρόνια οι Έλληνες θα είναι μειονότητα!

Γράφει ο Αντίοχος

Είναι αλήθεια και δεν διστάζουν πλέον να το ομολογούν και οι ίδιοι οι συριζαίοι εκτελεστές του (που δεν είναι οι μόνοι…), ότι το σχέδιο της Νέας Τάξης Πραγμάτων για την Ελλάδα, προβλέπει να γίνουν οι Έλληνες μειονότητα στον τόπο τους!

Η κυνική ομολογία έγινε από τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Χρυσόγονο, σε συνέντευξη που έδωσε στο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης “North 98”. Ιδού τι μας ετοιμάζουν οι νεοταξίτες, αφενός μεν με την οικονομική κρίση που αναγκάζει τα ελληνόπουλα να φεύγουν στο εξωτερικό, προς αναζήτηση καλύτερης τύχης και αφετέρου δε με ορδές των δήθεν «προσφύγων» που μας κουβαλάνε αβέρτα: «Τα περιθώρια είναι εξαιρετικά δύσκολα και ως χώρα θα κινδυνεύσουμε...

ΚΑΘΑΡΣΗ ΤΩΡΑ: Έξω τα αλβανικά κοπρόσκυλα από τον Ελληνικό Στρατό - Ο Ηλίας Κασιδιάρης έφερε το ζήτημα στη Βουλή

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

«Η ενέργεια αυτή θα διερευνηθεί περαιτέρω, ενώ θα ληφθεί υπόψη τόσο κατά την απόδοση των ειδικοτήτων, όσο και κατά τις προσεχείς τοποθετήσεις τους στις Μονάδες Εκστρατείας».

Αυτά τα… όμορφα γράφει η ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Στρατού (προφανώς κατόπιν συνεννόησης με την πολιτική «ηγεσία» του υπουργείου, δηλαδή με τον συριζοπάνο…), για τις επιπτώσεις που θα έχουν οι εφτά "μετέχοντες της ελληνικής παιδείας" αλβανοί στρατιώτες του… Ελληνικού Στρατού, που φωτογραφήθηκαν φτιάχνοντας με τα χέρια τους το σήμα της Μεγάλης Σκιπεταρίας!

Κατά το κοινώς λεγόμενον, «θα τους κάνουν "τα μούτρα κρέας»"!

Εδώ, είναι προφανές ότι οι εφτά «ενσωματωμένοι» έδρασαν ως ομάδα και αποτελούν εθνικό κίνδυνο, λειτουργώντας ως...

Μετά από ψηφοφορία το 94% των γονέων στη Λάρισα αποφάσισε να μη δεχτεί παιδιά λαθρομεταναστών

Είχε «βουίξει» ο τόπος τις προάλλες με την απόφαση «γονέων» στη Λάρισα να καλοδεχτούν τα «προσφυγόπουλα». Θυμίζουμε ότι εκείνη την περίοδο υπήρχαν έντονες αντιδράσεις από γονείς με πρώτο το 86 - 0 στο Πέραμα και έτσι ένα επικοινωνιακό αντίβαρο ήταν πλήρως απαραίτητο για την συμμορία των «αλληλέγγυων» και τους πολιτικούς προϊσταμένους τους.

Όπως αποδεικνύεται επρόκειτο για άλλη μία ψευδή είδηση που παρήγαγαν οι «αλληλέγγυοι» και οι διάφοροι κρατικοδίαιτοι του Σύριζα, προκειμένου να εξυπηρετήσουν ένα τεράστιο κύκλωμα Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων που εισπράττουν ατελείωτο χρήμα από διεθνείς επικυρίαρχους, αλλά και από τον κρατικό προϋπολογισμό. Συγκεκριμένα, σύσσωμος ο Τύπος προέβαλε με όλη του την δήλωση μίας Ένωσης Γονέων & Κηδεμόνων των μαθητών της Λάρισας ότι δήθεν...

Τηλεοπτικός παρατρεχάμενος Ιάσων Τγιανταφυλλίδης: Ο λαός φταίει που ανεβαίνουν συνεχώς τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής

Μέχρι και ο γνωστός τηλεοπτικός παρατρεχάμενος (που δηλώνει… λίγο απ’ όλα:  δημοσιογράφος, κριτικός κινηματογράφου, εσχάτως δε και συγγραφέας), Ιάσων Τριανταφυλλίδης, ασχολείται με την συνεχή αύξηση των ποσοστών της Χρυσής Αυγής  σε άρθρο του υπό τον… ανατριχιαστικό τίτλο «Ποντίκια, οχιές και ψηφοφόροι», στο οποίο ρίχνει τις… ευθύνες στον ελληνικό λαό. Ας παρακολουθήσουμε το σκεπτικό του: 

«Αλλά τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής συνεχώς ανεβαίνουν. Φταίει ο Λαγός; Ο Κασιδιάρης; Ο...