Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιανουαρίου 28, 2017

28 Ιανουαρίου 2008: Σαν σήμερα περνά στην αιωνιότητα ο Χριστόδουλος των Ελλήνων

Οχτώ χρόνια έχουν περάσει από τότε που έφυγε από κοντά μας ο Μακαριστός Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος, Χριστόδουλος. Ο λαοπρόβλητος αυτός ιεράρχης έχει καταγραφεί στην συνείδηση του χριστεπώνυμου πλήθους και όχι μόνο ως Εθνάρχης!

Το κενό που άφησε είναι δυσαναπλήρωτο και αυτό επιβεβαιώνεται καθημερινά. Η φράση «Πού ΄σαι Χριστόδουλε» ακούγεται συχνά στα χείλη των Ελλήνων που βλέπουν την τραγική απουσία της ιεραρχίας στον αγώνα για να μην αφελληνιστεί η Πατρίδα μας.

Τα λόγια, όσα κι αν ειπωθούν είναι λίγα για να περιγράψουν το πνευματικό, ποιμαντικό, αλλά και ψυχικό μεγαλείο του Μακαριστού. Κύριο μέλημα του Χριστόδουλου...

21 χρόνια μετά οι Εθνικιστές δεν ξεχνούν: Το ιστορικό της κρίσης των Ιμίων

Στις 25 Δεκεμβρίου 1995 το τουρκικό φορτηγό πλοίο Φιγκέν Ακάτ προσάραξε σε αβαθή ύδατα κοντά στις βραχονησίδες και εξέπεμψε σήμα κινδύνου. Το λιμεναρχείο Καλύμνου -το πλησιέστερο στην περιοχή- διέθεσε ρυμουλκό για να αποκολλήσει το τουρκικό πλοίο, αλλά ο πλοίαρχος αρνήθηκε, υποστηρίζοντας ότι βρισκόταν σε τουρκική περιοχή και άρα οι τουρκικές αρχές είχαν την αρμοδιότητα να του προσφέρουν βοήθεια.

Τελικά, στις 28 Δεκεμβρίου δύο ελληνικά ρυμουλκά αποκόλλησαν το τουρκικό φορτηγό και το οδήγησαν σε τουρκικό λιμένα. Το ίδιο πρωινό ένα πλήρως εξοπλισμένο τουρκικό μαχητικό αεροσκάφος...

Αλήθεια συντρόφια, πώς εξηγείται το γεγονός ότι οι αλλοδαποί κρατούμενοι είναι πιο πολλοί απ' τους Έλληνες;


Στη Βουλή διαβιβάστηκαν από τον υπουργό Δικαιοσύνης, Κοντονή, διαθέσιμα στατιστικά στοιχεία για τα αδικήματα Ελλήνων και αλλοδαπών κρατουμένων, μετά από σχετική ερώτηση που είχε υποβάλλει ο Βουλευτής Γ. Λαγός. 

Πρόκειται για στοιχεία έως την 7η Σεπτεμβρίου 2016, από τα οποία προκύπτει ότι συνολικά στις φυλακές της χώρας...

Δήλωση μετανοίας-υποταγής αντιρατσιστού Μπουμπούκου προς Σιωνιστές

Φαίνεται πως έχει βάλει πλώρη για πολύ… ψηλά ο γραφικός αντιπρόεδρος Μπουμπούκος (γιατί καλέ, ο mister Tsipras και ο συριζοπάνος είναι καλύτεροι;) κι έτσι προέβη στο… αυτονόητο για έναν μέλλοντα… πρωθυπουργό-αχυράνθρωπο των διεθνών τυράννων: με αφορμή την σημερινή επέτειο του εβραϊκού ολοκαυτώματος, έκανε την ακόλουθη δήλωση μετανοίας – υποταγής προς τους «Σοφούς της Σιών», δηλώνοντας συνάμα και «αντιρατσιστής» (ιδιότητα που έχει γενική χρήση…):

«Με την ευκαιρία της Ημέρας Μνήμης για τα θύματα του Ολοκαυτώματος, επιθυμώ να αποσαφηνίσω την ξεκάθαρη θέση μου σχετικά με τις απόψεις μου για τον αντισημιτισμό που αποτελεί καίρια απειλή κατά του Εβραϊκού λαού και πλήγμα στις αξίες της Δημοκρατίας μας και του Δυτικού πολιτισμού.
Στο παρελθόν είχα συνυπάρξει και ανεχτεί τις απόψεις...