Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιανουαρίου 29, 2017

ΙΜΙΑ 2017: Η πορεία των Εθνικιστών - ΒΙΝΤΕΟ

Αμοντάριστα πλάνα από την πορεία προς το υπουργείο Εθνικής Αμύνης μετά την μεγαλειώδη εκδήλωση προς τιμήν των πεσόντων Ηρώων των Ιμίων, Αντιπλοίαρχο Χριστόδουλο Καραθανάση, Αντιπλοίαρχο Παναγιώτη Βλαχάκο και Σημαιοφόρο Έκτορα Γιαλοψό.

Δείτε το βίντεο...

Στρατηγός Νικόλαος Ντερτιλής: ΑΘΑΝΑΤΟΣ!

Τις πρώτες απογευματινές ώρες της Δευτέρας 28 Ιανουαρίου 2013, η Ελλάς πένθησε την απώλεια ενός Ανδρός, του οποίου η ζωή και το έργο υπήρξε η τρανή απόδειξη της φυλετικής συνέχειας των ηρωικότερων μορφών της χαραγμένης με αίμα Ελληνικής Στρατιωτικής Ιστορίας.

Ο Στρατηγός Νικόλαος Ντερτιλής, Έντιμος και Υπερήφανος, Μαχητής και Απροσκύνητος, καπνίζει πλέον ανέμελα και πάντοτε περιφρονητικά προς την δειλία των πολλών, το τσιγάρο του, καθήμενος αντικριστά του Χάροντος.

Καταγόμενος από στρατιωτική οικογένεια, ακολουθεί την οικογενειακή παράδοση και εισέρχεται στη Σχολή Ευελπίδων. Σε ηλικία 21 ετών, ο Αξιωματικός Νικόλαος Ντερτιλής, εντάσσεται εν μέσω γερμανικής κατοχής, στην Εθνική Αντίσταση. Συλλαμβάνεται από...

Άγριος διωγμός των μοναχών του Αγίου Όρους που αντιστέκονται: 20 χρόνια κάθειρξη στον Ηγούμενο της Μονής Εσφιγμένου

Μια εξοντωτική ποινή κάθειρξης 20 ετών επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης στον ηγούμενο της Αδελφότητας της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου του Αγίου Όρους, Μεθόδιο όπως επίσης σε έναν ακόμη μοναχό της ίδιας Αδελφότητας, οι οποίοι κρίθηκαν ένοχοι για τα επεισόδια που εκτυλίχθηκαν τον Ιούλιο του 2013 στο κονάκι της Μονής, στις Καρυές.

Σύμφωνα με τη δικαστική απόφαση που εκδόθηκε τα μεσάνυχτα, οι δύο ζηλωτές μοναχοί -που δεν παρέστησαν στο δικαστήριο και εκπροσωπήθηκαν από πληρεξούσιο δικηγόρο- οδηγούνται στη φυλακή, καθώς το δικαστήριο δεν χορήγησε ανασταλτικό αποτέλεσμα στην εκτέλεση της ποινής. Τις επόμενες μέρες αναμένεται...

Όλοι μιλούν ανοιχτά για την περσινή προδοσία του αγώνα των αγροτών από το ΚΚΕ και οι κομμουνιστές αγχώνονται

Γράφει ο Αντίοχος

Αντί να το βουλώνουν και να χαίρονται τα τριάκοντα αργύρια της περσινής προδοσίας του αγροτικού κινήματος (ή μήπως σωθήκανε και πάνε γι’ άλλα;) τα κομμούνια (του ΚΚΕ, γιατί κομμούνια είναι και οι συριζομούρηδες…) βγάζουν και γλώσσα!

Έτσι, με αφορμή κάποιες δηλώσεις του νυν και αεί αναρχοκομμουνιστή των Εξαρχείων και εσχάτως και κυβερνητικού εκπροσώπου, Τζανακόπουλου, για συμφωνημένη λήξη των περσινών αγροτικών αγώνων -με την διαβόητη «Συμφωνία των Τρακτέρ», που επισφραγίστηκε στο πρωθυπουργικό γραφείο με…

Φραγμός Τραμπ στους ισλαμιστές τρομοκράτες και συνάντηση με την Tερέζα Μέι του Brexit

Μία εβδομάδα μετά από την έλευση του στον Λευκό Οίκο, ο Ντόναλντ Τραμπ υπέγραψε διάταγμα με το οποίο αναστέλλεται το ομοσπονδιακό πρόγραμμα υποδοχής προσφύγων.
Το διάταγμα που υπέγραψε ο Τραμπ, «για την προστασία του έθνους έναντι της εισόδου ξένων τρομοκρατών στις ΗΠΑ», προβλέπει την πλήρη αναστολή για τέσσερις μήνες του προγράμματος, καθώς και το πάγωμα για τουλάχιστον τρεις μήνες της εισδοχής στις ΗΠΑ οποιουδήποτε πολίτη επτά μουσουλμανικών χωρών: του Ιράκ, του Ιράν, της Λιβύης, της Σομαλίας, του Σουδάν, της Συρίας και της Υεμένης.

Σε ό,τι αφορά τους πρόσφυγες από τη Συρία, απαγορεύεται η είσοδος οριστικά με μόνη εξαίρεση τους χριστιανούς. Όπως βλέπουμε ο Τραμπ από τα πρώτα δείγματα γραφής...

Ίμια 2017: Η Χρυσή Αυγή τίμησε τους πεσόντες αξιωματικούς - Βίντεο, Φωτορεπορτάζ

Με μια μεγαλειώδη τελετή χιλιάδες Έλληνες Εθνικιστές τίμησαν την Μνήμη των πεσόντων Ηρώων των Ιμίων, τον Αντιπλοίαρχο Χριστόδουλο Καραθανάση, τον Αντιπλοίαρχο Παναγιώτη Βλαχάκο και τον Σημαιοφόρο Έκτορα Γιαλοψό.

Την μαζική εκδήλωση της Επιτροπής Εθνικής Μνήμης άνοιξε ο Συναγωνιστής Νίκος Κωνσταντίνου, σημειώνοντας πως οι Έλληνες Εθνικιστές επί 21 συναπτά έτη τιμούν τους Αθάνατους Ήρωες του Ελληνισμού, πιστοί στο διαχρονικό μήνυμα του όρκου των Αθηναίων εφήβων:...