Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Φεβρουαρίου 04, 2017

«Πρόσφυγες» χαλβάδιαζαν και φωτογράφιζαν μικρούς μαθητές σε σχολείο της Χίου!

Μεγάλη αναστάτωση έχει προκληθεί στους γονείς των παιδιών του Δημοτικού Σχολείου στο Θολοποτάμι της Χίου, μετά την πληροφορία που τους μετέφεραν τα παιδιά τους, ότι ξαναμμένα «προσφυγάκια» βρέθηκαν μαζί τους στην αυλή του Δημοτικού Σχολείου, απογευματινές ώρες, χαλβαδιάζοντας και φωτογραφίζοντάς τα.

Σύμφωνα με ανάρτηση στο Facebook του Συλλόγου Γονέων του Σχολείου, οι γονείς καλούνται σε επαγρύπνηση ενώ έχει ειδοποιηθεί...

Η μόνη απάντηση στα σχέδια της κυβέρνησης είναι η συστράτευση με την Χρυσή Αυγή

Μπορεί η κυβερνητική προπαγάνδα του ΣΥΡΙΖΑ να επιχειρεί να αποδομήσει με τον πλέον θρασύ τρόπο την πραγματικότητα, δεν υπήρχε όμως Έλληνας ο οποίος να μην γνωρίζει ότι τα αντεθνικά και αντιλαϊκά μέτρα των δύο προηγούμενων Μνημονίων όχι μόνο παρέμειναν άθικτα στην ολότητά τους, αλλά προστέθηκαν σ΄αυτά τα ακόμη πιο σκληρά μέτρα του τρίτου Μνημονίου, τα οποία έκαναν την κατάσταση περισσότερο δύσκολη και αβίωτη για τον Ελληνικό Λαό.

Το «σήριαλ» της διαπραγμάτευσης για την δεύτερη αξιολόγηση του Μνημονίου της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ (με την σύμπραξη, βεβαίως, και των υπολοίπων κομμάτων του «Συνταγματικού τόξου») έχει συγκεκριμένη κατεύθυνση:...

Αυτά είναι τα “προσφυγόπουλα” που στέλνουν στα σχολεία μας: Ανήλικος λαθρομετανάστης βίασε 10χρονο ομοεθνή του στη Θεσσαλονίκη!

Από την πρώτη στιγμή που η ανθελληνική κυβέρνηση Σύριζα, λειτουργώντας ως άθυρμα των "αλληλέγγυων" ΜΚΟ του Σόρος", έβαλε μπρος το σχέδιο της ενσωμάτωσης των λαθρομεταναστών στα σχολεία, η Χρυσή Αυγή στάθηκε στο πλευρό των Ελλήνων Γονέων που δίνουν Αγώνα για την Υγεία και την ασφάλεια των παιδιών τους.

Για ΠΟΛΛΟΣΤΗ φορά η Χρυσή Αυγή δυστυχώς δικαιώθηκε, καθώς ένα κρούσμα σεξουαλικής επίθεσης στο "hot spot" στα Λαγκαδίκια Θεσσαλονίκης επιβεβαίωσε τις προειδοποιήσεις μας.
Όπως έγινε μόλις χθες γνωστό και δημοσιεύτηκε στον ηλεκτρονικό Τύπο, ένας ανήλικος (κατά δήλωσή του) "πρόσφυγας" από την Συρία...