Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 09, 2017

Με το διάταγμα Τραμπ στις ΗΠΑ το “προσφυγικό” λύνεται από μόνο του!

Γράφει ο Αντίοχος

Σε παλαιότερο άρθρο μου, υποστήριζα πως η Χρυσή Αυγή δεν χρειάζεται να έχει κάποιο συγκεκριμένο κυβερνητικό πρόγραμμα για το λεγόμενο «προσφυγικό» και το λεγόμενο «μεταναστευτικό» ζήτημα, καθώς όταν θα’ ρθει η ώρα της εθνικής κυβέρνησης, το μέγιστο αυτό πρόβλημα θα λυθεί από… μόνο του!

Εννοώντας, ότι όταν θα επίκειται η άνοδος της Χρυσής Αυγής στην εξουσία, πολλά «προσφυγάκια» και «οικονομικοί μετανάστες» θα σπεύσουν να επιστρέψουν οικειοθελώς από κει που’ ρθαν. Κι όταν θα καταλάβει και επισήμως την εξουσία, θα φύγουν –επίσης οικειοθελώς- και οι υπόλοιποι και θα πάψουν να έρχονται καινούργιοι, όσα σύνορα και ν’ ανοίξει ο Ερντογάν Πασάς!
Διότι, πολύ απλά, θα καταλάβουν και οι ίδιοι, πως δεν θα είναι πλέον ευπρόσδεκτοι εδώ!

Ε, λοιπόν, αυτό έχει αρχίσει να συμβαίνει και στις ΗΠΑ, αμέσως μετά την εκλογή του Ν. Τραμπ! Ήδη, περισσότερα από...

Φέρνουν ΜΚΟ και οργανώσεις κομμάτων στα σχολεία για να διαφημίσουν την ομοφυλοφιλία και τους τρανσέξουαλ στα παιδιά μας!

Σε μία απίστευτη καταγγελία ενδεικτική της κατάντιας, στην οποία έχει περιέλθει ο τόπος μας, προέβη η ΟΛΜΕ σχετικά με τη «θεματική εβδομάδα τρανσοφοβίας» και τα όσα εκτυλίσσονται στα σχολεία της χώρας.

Σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν, ΜΚΟ και κομματικές οργανώσεις, προφανώς της αριστεράς (αν και τίποτα δεν αποκλείεται μετά την υπερψήφιση του "συμφώνου" από τη Νέα Δημοκρατία), έχουν σπεύσει...

Ερμητικά κλειστά τα θαλάσσια σύνορά μας: Συλλαμβάνεται άμεσα όποιος λαθρομετανάστης θέλει να ΦΥΓΕΙ από την Ελλάδα!

Πολλές φορές είναι αυτές που έχει ειπωθεί το ψέμμα ότι τα θαλάσσια σύνορά μας δεν γίνεται να φυλαχτούν ή ότι δεν γίνεται να απωθηθούν οι ορδές των λαθρομεταναστών, στην προσπάθεια ορισμένων να πείσουν τους Έλληνες να αποδεχτούν την πλημμυρίδα των λαθρομεταναστών που μας έρχονται από τουρκία. Μάλιστα υπήρξε και σχετική δήλωση του πρωθυπουργού στην οποία δεν αναγνώριζε θαλάσσια σύνορα.

Διαβάζουμε, λοιπόν, ότι ένας Σύριος και ένας Αιγύπτιος, ηλικίας 32 και 28 ετών αντιστοίχως, εντοπίστηκαν...

Η Public του συντρόφου Γερμανού, οι "υψηλόμισθοι" των 700-800 ευρώ και οι νέοι που προσλήφθηκαν με τρεις κι εξήντα


Γράφει ο Αντίοχος
 
Ενώ το… τιμημένο κουκουέ «στέκεται δίπλα στους απεργούς εργάτες της Caterpillar στο Βέλγιο» και εκφράζει την αλληλεγγύη του «στα συνδικάτα του χρηματοπιστωτικού κλάδου της Ινδίας» (προσοχή, δεν είναι τρολάρισμα, είναι χθεσινοί τίτλοι ειδήσεων στο 902.gr!), ο σύντροφος Γερμανός της Public (στα οποία φέρεται ως ιδιοκτήτης, αλλά οι… κακές γλώσσες λένε πως πρόκειται για μια ακόμα καπιταλιστική επιχείρηση του ΚΚΕ) κάνει νέες προσλήψεις. Έτσι, διάφορα ΜΜΕ...

«Αντισημιτισμός» από την ισπανική εφημερίδα «Εl Pais»: Πώς η Goldman Sachs κυβερνά τον κόσμο

Όταν ο ισχυρισμός ότι οι τραπεζίτες της Goldman Sachs  κυβερνούν τον κόσμο γίνεται από τους Έλληνες Εθνικιστές και άλλους απλούς ανθρώπους, τότε τα καθεστωτικά ΜΜΕ ομιλούν και γράφουν περί «νοσηρού αντισημιτισμού», «ρατσισμού», «συνωμοσιολογίας», «παραληρήματος» κ.τ.λ.

Τι γίνεται, όμως, όταν ευρωπαϊκές εφημερίδες υψηλής κυκλοφορίας υποστηρίζουν αυτή την άποψη; Η ισπανική εφημερίδα «El Pais» αναφέρεται στην Goldman Sachs, θυμίζοντας πως έφτασε να κυβερνά τον κόσμο! «Σε όλες τις κυβερνήσεις των ΗΠΑ...