Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Μαρτίου 13, 2017

Τραπεζίτες της Ελβετίας: Μεγάλος κίνδυνος για τα συμφέροντά μας η επικράτηση των εθνικιστών στην Ευρώπη

Γράφει ο Αντίοχος

Μια έκθεση για τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν οι «αγορές» (δηλαδή, οι τραπεζίτες και οι διεθνείς τοκογλύφοι…) ενόψει των τριών κρίσιμων εκλογικών αναμετρήσεων σε χώρες της Ευρώπης, συνέταξαν οι οικονομολόγοι της Credit Suisse, κατόπιν εντολής των αφεντικών τους.

Σύμφωνα με την έκθεση, η επικράτηση των εθνικιστών είναι κίνδυνος-θάνατος για το κατεστημένο, με πιο «επικίνδυνη» χώρα για να συμβεί κάτι τέτοιο...

Σαρώνει η Χρυσή Αυγή και στην Κατερίνη - Βροντερό παρόν από την Νεολαία! Βίντεο, Φωτογραφίες

Εκατοντάδες Εθνικιστές της Κατερίνης, μάχιμοι νεολαίοι στην απόλυτη πλειοψηφία τους, έδωσαν σήμερα βροντερό παρόν στην εκδήλωση του Λαϊκού Συνδέσμου.

Από νωρίς το απόγευμα το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου ήταν κατάμεστο από Χρυσαυγίτες. Με κυρίαρχα συνθήματα: «Πατρίδα Τιμή Χρυσή Αυγή» και «Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες» η Πιερία βροντοφώναξε πως αντιστέκεται Εναντίον όλων.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος παρουσίασε το πρόγραμά μας για μία μεγάλη και ελεύθερη Ελλάδα, ενώ οι συγκεντρωμένοι διέκοπταν...

Δήλωση υποστήριξης της Λεπέν έκανε η θρυλική Μπριζίτ Μπαρντώ

Ενώ στην τελευταία κομμουνιστική χώρα της Ευρώπης ο καλλιτεχνικός χώρος είναι γεμάτος από κομμούνια – και μάλιστα κομπλεξικά- στις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης δεν συμβαίνει κάτι ανάλογο.

Έτσι, η θρυλική Μπριζίτ Μπαρντώ, έδωσε συνέντευξη στο TV Mag της Γαλλίας, εκφράζοντας την υποστήριξή της προς την Μαρίν Λεπέν, ενόψει των προεδρικών εκλογών του Απριλίου.

Ιδού οι δηλώσεις της μεγάλης σταρ:

«Σήμερα όλα είναι χυδαία, συνηθισμένα, μέτρια. Ευθύνεται γι’ αυτό τα προηγούμενα τριάντα χρόνια χαλάρωσης, σε μια Γαλλία που δεν έχει πλέον την λάμψη, την αριστοκρατικότητα που είχε. Δεν μου αρέσει καθόλου...