Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Μαρτίου 20, 2017

Ο Κασιδιάρης πήρε το μικρόφωνο από την προκλητική υπουργό του Σύριζα - ΒΙΝΤΕΟ

Η Χρυσή Αυγή ξεμπρόστιασε για μία ακόμη φορά την μνημονιακή κυβέρνηση της αριστεράς με στοιχεία για το άθλιο καθεστώς προνομίων που απολαμβάνει το πολιτικό Σύστημα. Τρεμάμενοι η υπουργός του Τσίπρα - αντί απαντήσεως - άρχισε να ψελλίζει κάποιες άθλιες ύβρεις κατά της Χρυσής Αυγής.

Στο σημείο αυτό παρενέβη ο βουλευτής μας Ηλίας Κασιδιάρης, που κατέβηκε στα υπουργικά έδρανα, της πήρε το μικρόφωνο και δήλωσε...

Τμηματάρχης της Ελληνικής Αστυνομίας: Συνεργαζόμαστε με την ΚΕΕΡΦΑ του ΑΝΤΑΡΣΥA!

Γράφει ο Αντίοχος

Λαλίστατος (ως συνήθως…) αλλά και λίαν αποκαλυπτικός εμφανίστηκε σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή» ο υπαστυνόμος Λώλης, που υπηρετεί ως αναπληρωτής τμηματάρχης στο Τμήμα Δίωξης Ρατσιστικής Βίας της Ασφάλειας Αττικής – που έφτιαξε ο Δένδιας το 2013, με εντολή Σαμαρά.

Όπως, λοιπόν, αποκάλυψε ο εν λόγω («με σπάνιο πάθος, είναι η αλήθεια– για το σημαντικό και εν πολλοίς άγνωστο έργο του τμήματος στο οποίο με περισσή αφοσίωση υπηρετεί»…), η «Αντιρατσιστική» του υπηρεσία συνεργάζεται...

Γιατί απουσίαζε η Ελληνική σημαία από την πορεία των Εβραίων της Θεσσαλονίκης;

Πορεία μνήμης για το ολοκαύτωμα πραγματοποίησαν εχθές οι εβραίοι της Θεσσαλονίκης, στο κέντρο της πόλης, παρουσία υπουργών, δημάρχου, περιφερειάρχη και… λοιπών δημοκρατικών αρχών. 

Η πορεία ήταν βουβή κι έφτασε μέχρι τον παλιό σταθμό της Θεσσαλονίκης, εκεί από όπου ξεκινούσαν τα τρένα για να μεταφέρουν τους εβραίους της πόλης.

Όπως βλέπουμε και στη φωτογραφία, η πορεία έγινε με τη σημαία...