Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Απριλίου 07, 2017

Προκαλεί πάλι ο “σουλτάνος” Ερντογάν: Εμείς ήμασταν που ρίξαμε τους Έλληνες στη θάλασσα!


Προκαλεί πάλι ο “σουλτάνος” Ερντογάν: Εμείς ήμασταν που ρίξαμε τους Έλληνες στη θάλασσα!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ας γνωρίζει το υποχείριο του Σιωνισμού ότι η Ελλάς ανασταίνεται ακόμη και από τις στάχτες της και γεννά νέους Καραϊσκάκηδες  Κολοκοτρώνηδες,  και Μεταξάδες που θα αν χρειαστεί θα ελευθερώσουν το ανθρώπινο είδος από το "χείριστο είδος της ανθρώπινης φύλης" κατά Δαρβίνο

Στο επίκεντρο των τελευταίων δηλώσεων Ερντογάν υπήρξαν και πάλι αναφορές στην Μικρασιατική Καταστροφή του 1922. Όλα αυτά προκειμένου για άλλη μία φορά να προκαλέσει και να συσπειρώσει εν όψει του επερχόμενου δημοψηφίσματος.
Συγκεκριμένα, ο Ερντογάν απαντώντας στις δηλώσεις τούρκου βουλευτή της αντιπολίτευσης, ο οποίος είπε ότι «θα πετάξουν στη θάλασσα όσους ψηφίσουν ναι», ο Ερντογάν είπε: «Βρε ανάγωγε, αυτός ο λαός, είναι Έλληνες, νομίζεις; Εμείς ήμασταν που ρίξαμε τους Έλληνες στη θάλασσα».
Καταρχάς, οφείλουμε να...

Τρίτη δύναμη με ενισχυμένα ποσοστά η Χρυσή Αυγή ακόμα και στην δημοσκόπηση της Pulse


Τρίτη δύναμη με ενισχυμένα ποσοστά η Χρυσή Αυγή ακόμα και στην δημοσκόπηση της Pulse

Νέα δημοσκόπηση, αυτή τη φορά από την εταιρεία Pulse για τον σταθμό Action24 είδε το φως της δημοσιότητας και επιβεβαιώνει για άλλη μία φορά ότι η Χρυσή Αυγή είναι Τρίτη πολιτική δύναμη του τόπου, με αυξημένα ποσοστά.
Το πραγματικά ενδιαφέρον στοιχείο που παρέχει αυτή η δημοσκόπηση είναι ο τρόπος που μαγειρεύονται τα ποσοστά, τον οποίο και θα....