Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Απριλίου 13, 2017

ΣΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ «ΓΚΕΙ»: ΞΥΛΟ, ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΣΗ ΚΑΙ 100 ΜΑΣΤΙΓΩΜΑΤΑ

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Τα ξέρουν αυτά οι "προοδευτικοί" αριστεροί που υπερασπίζονται τους ισλαμιστές;

Δύσκολα είναι τα πράγματα για τους λεγόμενους «γκέι» στις χώρες που επικρατεί ο νόμος της Σαρία. Όπως π.χ. στην Ινδονησία, όπου στην περιοχή Μπάντα Ατσέχ, πιάστηκαν στα πράσα δύο τοιούτοι, ηλικίας 20 ετών, από την Αστυνομία της Σαρία. 

Έτσι, αφού πρώτα τους έδειραν ανηλεώς, εν συνεχεία τους διαπόμπευσαν και στο τέλος τους έριξαν και 100 βουρδουλιές. Σύμφωνα με τον νόμο της Σαρίας, η ομοφυλοφυλία...

Παραλήρημα Ερντογάν για "γκιαούρηδες" - Τι κοινό έχει ο Ερντογάν με το ΚΚΕ;

Προσπαθώντας ο Ερντογάν να πατήσει πάνω στο αιώνιο αίσθημα του μίσους που έχουν οι περισσότεροι τούρκοι σε βάρος των Ελλήνων και να το εκμεταλλευτεί δεόντως για το δημοψήφισμα της ερχόμενης Κυριακής, προχώρησε σε μία «εξομολόγηση».

Συγκεκριμένα, ευρισκόμενος σε κοινή εκπομπή τριών τουρκικών τηλεοπτικών καναλιών, ο Ερντογάν προέβη σε μία ακόμη προκλητική και άκρως προσβλητική για το Έθνος των Ελλήνων δήλωση, θέλοντας να πολώσει το κλίμα ενόψει της 16ης Απριλίου. Θυμήθηκε, λοιπόν, έναν διάλογο (;) που είχε με τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου όπου βρισκόταν το βράδυ της 15ης Ιουλίου, όταν έγινε η απόπειρα ανατροπής του. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Ερντογάν, ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου του είχε προτείνει, τότε, να τον φυγαδεύσει σε κάποιο από τα ελληνικά νησιά, για να μπορέσει να σωθεί από τους επίδοξους δολοφόνους του. Αυτός, όμως, δεν ήθελε να φύγει από την Τουρκία. Και κυρίως, δεν ήθελε να γίνει δραπέτης στην Ελλάδα, την χώρα των «απίστων».

Υποστηρίζει, λοιπόν, ότι απάντησε στον ξενοδόχο πως «Σερκάτ, εγώ θέλω να πεθάνω...

Ο μέγιστος Παλαμάς και ο μηδαμινός Τσίπρας

Γράφει ο Γ. Δημητρακόπουλος, Συνταξιούχος Εκπαιδευτικός

Ονοματοδοσίας συνέχεια, από τον mister Tsipra. Εκτός, λοιπόν, από την «σήραγγα Ανδρέας Παπανδρέου», προς ικανοποίησιν της παλαιο-πασοκικής εκλογικής του πελατείας, ο χαζοχαρούμενος αμερικανόπαις έδωσε το όνομα του Μέγιστου ποιητού του Ελληνισμού, Κωστή Παλαμά, σε μια άλλα σήραγγα του αυτοκινητοδρόμου της εθνικής οδού Πατρών-Κορίνθου.
Προφανώς, κάπου τον είχε ακουστά τον Κωστή Παλαμά, χωρίς να γνωρίζει περισσότερα δι’ αυτόν (βλέπετε, όταν πήγαινε στο σχολείο ασχολείτο με καταλήψεις…), ή κάποιος σύμβουλός του τον είχε ακουστά και πρότεινε το όνομα, προς εντυπωσιασμόν του κοινού.

Και που να’ ξερε ο αμερικανόπαις ή ο σύμβουλός του, ότι ο Παλαμάς...