Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Απριλίου 14, 2017

Άδωνις Γεωργιάδης: Να πουλήσουμε νησιά ακόμα και στους τούρκους - ΒΙΝΤΕΟ

Σε ένα εμετικό νεοφιλελεύθερο παραλήρημα προέβη ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος στον τηλεοπτικό σταθμό Kontra έκανε σαν λυσσασμένος, σαν να πουλάει τα βιβλία του, λέγοντας ότι πρέπει να πουλήσουμε νησιά, παραλίες, τα πάντα, προκειμένου να «αναπτυχθεί» η οικονομία.

Ακόμα και στην ερώτηση του δημοσιογράφου αν αυτό αφορά και την πώληση στους τούρκους (!), αυτός ανέφερε ως παράδειγμα την μαρίνα του Φλοίσβου, ουσιαστικά λέγοντας...

Μαρξιστικό δηλητήριο στα βιβλία της Ιστορίας - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Θέλουν να μην μαθαίνουν τα Ελληνόπουλα για το 1821 και την Αρχαία Ελλάδα, αλλά για τον... συνδικαλισμό!

Ο σχετικά πρόσφατα διορισμένος υπουργός Παιδείας Γαβρόγλου (επίλεκτο μέλος της ομάδας Μπανιά…) προχωρεί στα εθνομηδενιστικά σχέδια της κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ και του… πατριώτη Πάνου Καμμένου.

Όπως ανακοινώθηκε επίσημα, θα καταργηθεί από το βιβλίο της Ιστορίας της έκτης δημοτικού η αναλυτική παρουσίαση των στρατιωτικών γεγονότων της Ελληνικής Επανάστασης και θα αντικατασταθεί με την διδασκαλία των...

Τα “ρατσιστικά” εγκώμια της Μεγάλης Παρασκευής

«Με όσα αποτόλμησαν εναντίον του Κυρίου οι Ιουδαίοι, είναι σα να τράβηξαν πάνω τους εκείνη την ημέρα, για την οποία πρόλεγε κι ο προφήτης: μέρα εκδίκησης αυτή θα είναι για τον Κύριο. Αυτά έπαθαν οι Ιουδαίοι, νομίζοντας ότι θα εξοντώσουν τον Κύριο. Αυτά προκάλεσαν σε βάρος τους, φωνάζοντας κατά του Κυρίου. Σ’ αυτά καταδικάστηκαν, θέλοντας να κρίνουν τον Κύριο. Οι Ιουδαίοι με την κακία τους ερήμωσαν τους εαυτούς τους και από την οικουμένη και τώρα είναι χωρίς πόλη. Οι Ιουδαίοι κέρδισαν τη συγκατοίκησή τους με τους δαίμονες».

Μέγας Αθανάσιος

Εδώ και κάμποσα χρόνια, έχει ξεκινήσει μια εκστρατεία από σκοτεινούς σιωνιστικούς κύκλους, για την απάλειψη των εγκωμίων («μεγαλυναρίων») της Μεγάλης Παρασκευής, που αναφέρονται στους σταυρωτήδες του Κυρίου μας. Μέχρι τώρα, παρά τις ασφυκτικές πιέσεις, οι επικεφαλής της Ορθοδοξίας μας στάθηκαν στο ύψος τους.

Σας παρουσιάζουμε, λοιπόν,τα σχετικά εγκώμια της Μεγάλης Παρασκευής:...