Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Απριλίου 28, 2017

O «ΓΚΕΙ» ΥΠΑΣΤΥΝΟΜΟΣ ΤΗΣ «ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗΣ» ΔΗΛΩΝΕΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΗΧΗΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ… ΞΥΔΑΚΙ!

Τον ξέρετε τον Μιχάλη Λώλη, τον «γκέι» Υπαστυνόμο της «Αντιρατσιστικής» υπηρεσίας της Αστυνομίας; Εάν δεν τον ξέρετε, ήρθε η ώρα να τον μάθετε!

Το λοιπόν, ο λεγάμενος έδωσε συνέντευξη στο lesbian.gr (όπου τον αποκαλούν «ο μπάτσος της καρδιάς μας»…), όπου κάνει σφοδρή επίθεση στην Χρυσή Αυγή (καίτοι οι αστυνομικοί, στρατιωτικοί και λοιποί ένστολοι απαγορεύεται να εκδηλώνονται υπέρ ή κατά πολιτικού κόμματος – προφανώς ο νόμος δεν ισχύει όταν κάποιος εκδηλώνεται κατά της Χρυσής Αυγής…), δηλώνοντας ταυτοχρόνως απογοητευμένος από την μεγάλη απήχησή της...

Η Χρυσή Αυγή υπέρ της ανέγερσης του γηπέδου του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο - ΒΙΝΤΕΟ

Ο επικεφαλής της "Ελληνικής Αυγής για την Αθήνα", Ηλίας Κασιδιάρης στην συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο Αθηναίων, αφού κατήγγειλε τον Σύριζα για την ανέγερση ισλαμικού τεμένους στον Βοτανικό (πού πήγαν οι κορμοράνοι;), επανέλαβε την πάγια θέση της παράταξης για δημιουργία γηπέδων για τους μεγάλους συλλόγους στις ιστορικές τους έδρες.

Όπως έχει ο Ολυμπιακός το γήπεδο "Καραϊσκάκης" στο Φάληρο, έτσι πρέπει να έχει και η ΑΕΚ την "Αγιά Σοφιά" στην Νέα Φιλαδέλφεια και ο Παναθηναϊκός γήπεδο στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Δείτε το βίντεο...

Ζορίζεται το ΚΚ€ από την ευρεία απήχηση της Χρυσής Αυγής στους Έλληνες Εργαζόμενους

Το αναμφισβήτητο γεγονός ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχει πολύ μεγαλύτερη διεισδυτικότητα στον χώρο των εργατών, των αγροτών και των ανέργων σε σχέση με το Καπιταλιστικό Κόμμα Ελλάδας (ΚΚΕ), οδηγεί τους διαχειριστές του κομματικού μαγαζιού του Περισσού σε, ανά τακτά χρονικά διαστήματα, επιθέσεις εναντίον του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, σε μια απεγνωσμένη όσο και απέλπιδα προσπάθεια να σταματήσουν αυτή την εισροή (ακόμη και πρώην ψηφοφόρων τους) Ελλήνων προς την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Έτσι, λοιπόν, δεν έχασαν την ευκαιρία, με αφορμή την επικείμενη επέτειο της Εργατικής Πρωτομαγιάς, να αναφερθούν εκ νέου στο Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών, με επίσημη ανακοίνωσή τους. Απευθυνόμενοι «στην εργατική τάξη» και «τον λαό» καλούν...