Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Μαΐου 05, 2017

ΤΡΕΛΗ ΠΛΑΚΑ ΣTO TWITTER ΜΕ ΤΟ: «ΈΧΩ ΜΕΙΝΕΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΑΙΓΑΛΕΩ» ΤΟΥ ΤΖΑΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ!

Συζητήσεις επί συζητήσεων και αντιδράσεις παντός τύπου προκάλεσε η δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου, Δημήτρη Τζανακόπουλου, «τουλάχιστον εγώ έχει μείνει δύο χρόνια στο Αιγάλεω», ως «απάντηση» στον αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη.
Στο «παιχνίδι» των σχολίων συμμετέχουν και πολιτικά πρόσωπα και φορείς, καθώς και εκατοντάδες χρήστες του διαδικτύου, οι οποίοι «επιστράτευσαν» κάθε λογής συνειρμούς, άλλοι ξεκίνησαν ταξική αντιπαράθεση του τύπου «ο άνεργος από το Αιγάλεω που έγινε κυβερνητικός εκπρόσωπος και πονάει τους φιλελεύθερους» και κάποιοι άλλοι το πήραν… προσωπικά, γράφοντας «γιατί είναι ντροπή να ζει κανείς στο Αιγάλεω;».
Τα περισσότερα σχόλια, ωστόσο, ήταν άκρως ειρωνικά, αναφέροντας τον Τζανακόπουλο ως «ήρωα» και «αγωνιστή της αριστεράς», που «έζησε δύο μαρτυρικά χρόνια στο Αιγάλεω».
Διαβάστε τα tweets...

7 χρόνια μετά: Ολοκληρώθηκε η συγκάλυψη του εγκλήματος στη Μαρφίν από το καθεστώς – 2 ΒΙΝΤΕΟ

7 χρόνια ακριβώς έχουν περάσει από την ημέρα που αριστεροί δολοφόνοι βγήκαν από τα μπλοκ γνωστών συμμοριών της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς και έκαψαν ζωντανούς ανθρώπους, μέρα μεσημέρι, στο κέντρο των Αθηνών.

Ήταν οι μέρες των παλλαϊκών αντιδράσεων για το πρώτο μνημόνιο του Τζέφρυ Παπανδρέου και η αριστερά πιστή στο αντιλαϊκό της καθήκον έσπευσε να προβοκάρει και να τερματίσει τις αντιδράσεις του Λαού απέναντι σε αυτό που θα επακολουθούσε.

Όπως λίγα χρόνια μετά οι ροπαλοφόροι του ΚΚΕ φύλαγαν την Βουλή και λάμβαναν τα συγχαρητήρια από τον νυν αντιπρόεδρο της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη, έτσι και οι κουκουλοφόροι δολοφόνοι...