Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Μαΐου 16, 2017

Ανάλγητη αριστερά: Θα μας παίρνουν τα σπίτια με το πάτημα ενός κουμπιού!

Ως γνωστόν, στην Ελλάδα που κυβερνούν αυτοί που κάποτε κραύγαζαν «κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη», καθιερώνονται πλέον οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί. Με τους οποίους, οι Έλληνες θα χάνουν με το πάτημα ενός κουμπιού αυτό που έχτισαν με τον ιδρώτα μιας ζωής!
 
Ας δούμε εν τάχει τι προβλέπουν διατάξεις που συμπεριλαμβάνονται στο πολυνομοσχέδιο: Σύμφωνα με την αιτιολογική έκθεση οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί...

Το twitter τρολάρει τους Συριζαίους και αναζητά απεγνωσμένα τη... φρουρά της Βουλής!

Οι επίμονες εκκλήσεις του Μάκη Μπαλαούρα που προήδρευε της συνεδρίασης να προσέλθει η φρουρά για να οδηγήσει έξω από την αίθουσα της Ολομέλειας τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, έπεσαν μάλλον στο κενό, αφού τελικά δεν εμφανίστηκε κανείς και ο Κασιδιάρης έφυγε μόνος του.
Ωστόσο, το επίμονο «Φρουρά! Φρουρά! Φρουρά!» του κ. Μπαλαούρα έκανε πολλούς χρήστες του Twitter να αναρωτιούνται πού είναι τελικά η φρουρά και να τρολάρουν αλύπητα την κάπως… μουδιασμένη αντίδρασή της. Δείτε τα tweets…

«Άγνωστοι» ξέσκισαν και πέταξαν Ελληνικές σημαίες έξω από Ιερό Ναό της Μυτιλήνης... Ποιοι να ήταν άραγε;

Σύμφωνα με το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού Αγίου Θεράποντα Μυτιλήνης, δύο «νεαρά πρόσωπα» ξέσκισαν και πέταξαν τις ελληνικές σημαίες με τις οποίες είχε σημαιοστολιστεί ο Ναός, την Κυριακή 14η Μαΐου, ημέρα που πανηγύριζε.

Τι να ήταν άραγε τα δύο «νεαρά πρόσωπα»; Να ήταν...

ΜΑΪΟΣ 1948: Η ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ «ΠΑΤΕΡΟΥΛΗ» ΣΤΑΛΙΝ

Γράφει ο Γ. Δημητρακόπουλος, Συνταξιούχος Εκπαιδευτικός

Μεγάλη μέρα η χθεσινή για τους απανταχού σιωνιστάς, καθώς ήταν η επέτειος της ιδρύσεως του κράτους του Ισραήλ.

Άλλωστε, αυτός ήτο και ο πρώτος και κύριος σκοπός της ιδρύσεως του σιωνιστικού κινήματος, το 1897, από τον Τεοντόρ Χερτσλ – ο δεύτερος σκοπός του σιωνισμού είναι η παγκόσμιος κυριαρχία.

Ωστόσο, η ίδρυση του Ισραήλ οφείλεται κατά ένα μεγάλο μέρος και στον «πατερούλη» Στάλιν! Ο οποίος ήταν και ο πρώτος που...

Λύση του Συριζαίου Σπίρτζη για τους απλήρωτους του ΟΑΣΘ: "Πηγαίνετε και δείρτε τους"!

Tην ώρα που οι εργαζόμενοι στις αστικές συγκοινωνίες  Θεσσαλονίκης βρίσκονται σε απόγνωση, καθώς   «δεν τους  έχουν καταβληθεί ακόμη τα δεδουλευμένα των μηνών Μαρτίου και Απριλίου και δεν έχουν εξοφληθεί το δώρο του Πάσχα, ποσό συνολικού ύψους 6,3 εκατ. ευρώ» και μετά από τόση υπομονή που έχουν κάνει  προχωρούν σε επίσχεση εργασίας , διεκδικώντας τα αυτονόητα , δηλαδή τον μισθό τους.

Ο Υπουργός  της αριστερής κυβέρνησης που νοιάζεται για τους εργαζόμενους τρομάρα τους , ακολουθεί την πολιτική...