Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Μαΐου 17, 2017

Οι Έλληνες των Σκοπίων ζητούν ένωση με τη μητέρα Ελλάδα

Επιστολή του βλαχόφωνου Έλληνα δημοσιογράφου, Στέργιου Καλόγηρου προς τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας και τους αρχηγούς των κομμάτων αναφορικά με την προστασία 700 χιλιάδων βλαχόφωνων Ελλήνων στα Σκόπια και την απόδοση Ελληνικής Ιθάγενειας σε αυτούς:

"Εξοχότατε κ. Πρόεδρε,
Δια της παρούσας επιστολής θα ήθελα να σας εκφράσω την αγωνία μου για το μέλλον του ακρότατου τμήματος του Ελληνικού Έθνους, το οποίο σήμερα κατοικεί στις πατρογονικές του εστίες στην Π.Γ.Δ.Μ. Σας yράφω για πεντακόσιες χιλιάδες (500.000) και πλέον ψυχές...

Προφυλακίστηκε μεγαλοστέλεχος της ΝΔ για τον βιασμό της ανάπηρης ανιψιάς του!

Νέα συγκλονιστικά στοιχεία για την εγκληματική δράση της συμμορίας της Νέας Δημοκρατίας προκύπτουν από την υπόθεση βιασμού με κατηγορούμενο υψηλόβαθμο στέλεχός της.

Συγκεκριμένα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών δίνονται στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 70χρονου, σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για τις πράξεις του βιασμού κατ’ εξακολούθηση, της αιμομιξίας...

Μνημονιακή συμμαχία ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ κατά της Χρυσής Αυγής! ΒΙΝΤΕΟ

Κάποιοι δεν θέλουν να αντιμετωπίσουν την αντίσταση της Χρυσής Αυγής στην ψήφιση του 4ου Μνημονίου του ΣΥΡΙΖΑ. Με ένα εξώφθαλμα στημένο επεισόδιο, αποκλείουν συλλήβδην όλους τους βουλευτές της Χρυσής Αυγή, τους οποίους όμως στη βουλή έβαλε ο Ελληνικός λαός. Ο Νίκος Μιχαλολιάκος κατήγγειλε την κατάφορη παρανομία από το περιστύλιο της βουλής.

Δείτε το βίντεο...