Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Μαΐου 29, 2017

Σιωνιστής Ζούκερμπεργκ (ιδιοκτήτης του Facebook): Ο αγώνας της εποχής μας είναι κατά του Εθνικισμού

Γράφει ο Αντίοχος

Ομιλία στο ξακουστό πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ (και φυτώριο «ηγετών» πολλών χωρών του κόσμου…), πραγματοποίησε ο ιδρυτής της μεγαλύτερης μηχανής φακελώματος των πολιτών παγκοσμίως (μιλάμε βεβαίως για το Facebook…), Μαρκ Ζούκερμπεργκ (της «εκλεκτής» φυλής…) και προσδιόρισε σαφώς τον κυριότερο εχθρό της Νέας Τάξης – Παγκοσμιοποίησης, που δεν είναι άλλος βεβαίως από τον εθνικισμό των λαών! Ιδού τι είπε ο mister Facebook:

«Ο αγώνας της εποχής μας θα είναι μεταξύ των δυνάμεων της ελευθερίας, της ανοικτότητας και της παγκόσμιας κοινότητας ενάντια στις δυνάμεις...

Η Χρυσή Αυγή στις Κάννες: Βράβευσαν προπαγανδιστική ταινία Tούρκου σκηνοθέτη που στοχοποιεί τον Λαϊκό Σύνδεσμο!

Το ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ «πουλάει» είναι κάτι το οποίο παραδέχονται και οι πλέον φανατικοί εχθροί της. Σε τέτοιο βαθμό, μάλιστα, ώστε να γίνεται αναφορά (άμεση ή έμμεση) σ’ αυτήν ακόμα και σε κινηματογραφικές ταινίες.

Μετά την πρόσφατη αναφορά στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στην τελευταία εκδοχή των ταινιών περιπέτειας Τζέισον Μπορν (οι σκηνές με τον Μαίανδρο, το Κομματικό Λάβαρο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, είναι χαρακτηριστικές), τώρα έχουμε ένα νέο κρούσμα. Αυτή την φορά, βεβαίως, τα μηνύματα που προσπαθεί να περάσει ο σκηνοθέτης είναι σαφώς ξεκάθαρα αρνητικά. Για να μπούμε, όμως, «στο ψητό» και ας δούμε τι έγραψε σχετικά μ’ αυτήν την ταινία ο γνωστός κριτικός κινηματογράφου Δημήτρης Δανίκας στην ιστοσελίδα του «Πρώτου Θέματος»:

“Απίστευτο κι όμως εντελώς αληθινό. Ο περίπου «σωσίας» του Ηλία Κασιδιάρη καθώς και η «Χρυσή Αυγή», οι πρωταγωνιστές...

Για να μην ξεχνιόμαστε: Κι ο πολιτικάντης Άδωνις Γεωργιάδης ψήφισε υπέρ του τζαμιού!

Μέρες που είναι, δεν πρέπει να ξεχνιόμαστε, γιατί καραδοκούν πολλοί και διάφοροι πολιτικοί απατεώνες, για να εξαπατήσουν ξανά και ξανά τον ελληνικό λαό. Το λοιπόν, μεταξύ των βουλευτών του "συνταγματικού τόξου" που υπερψήφισαν το τζαμί στην Αθήνα, ήταν και ο αντιπρόεδρος Μπουμπούκος, που κάποτε (την εποχή που το’ παιζε υπερεθνικόφρων) εμφανιζόταν...