Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιουνίου 04, 2017

Σιωνιστική παγκοσμιοποίηση: Ομοφυλόφιλος και μιγάς ο νέος πρωθυπουργός της Ιρλανδίας

Στην Ε.Ε. υπάρχει ήδη ένας… «πρώτος κύριος», μιας και ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου είναι «ομοφυλόφιλος» κι έχει παντρευτεί με «άντρα». Λίαν συντόμως, θα υπάρξει και δεύτερος «πρώτος κύριος», ανάμεσα στις κυρίες.

Όχι, δεν θα είναι το «ταίρι» του Μακρόν (αυτός κρύβει τον δικό του πίσω από τη γηραιά κυρία του…), αλλά του νέου πρωθυπουργού της Ιρλανδίας! 

Πρόκειται για τον Λίο Βαράντκαρ, ο οποίος εξελέγη χθες, Παρασκευή, επικεφαλής του κεντροδεξιού κόμματος Φίνε Γκαέλ και σε δέκα ημέρες θα αναλάβει πρωθυπουργός της Ιρλανδίας. Μάλιστα, ο λεγάμενος δεν είναι μόνον δηλωμένος «ομοφυλόφιλος»...

Στη Βουλή των Εφήβων της Πολωνίας έσκισαν σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης εν μέσω χειροκροτημάτων!

Το Κοινοβούλιο των Παιδιών και των Νέων (Sejm Dzieci i Młodzieży) στην Πολωνία είναι ένας θεσμός που ξεκίνησε το 1994. Λαμβάνει χώρα κάθε 1η Ιουνίου (Ημέρα του Παιδιού) και συμμετέχουν παιδιά Γυμνασίου και Λυκείου. Τα μέλη του είναι όσα τα μέλη του πολωνικού κοινοβουλίου (γνωστού και ως Δίαιτα), δηλαδή 460 και προέρχονται από όλες τις εκλογικές περιφέρειες της χώρας. Η συνεδρίαση κρατάει μόνο μία ημέρα.

Κάθε χρόνο, επιλέγεται ένα θέμα προς συζήτηση. Το θέμα που επιλέχθηκε φέτος ήταν «Ο δημόσιος χώρος ως τόπος χωρίς σύμβολα που προάγουν ολοκληρωτικά συστήματα», μια ευθεία αναφορά...

Φανατικοί ισλαμιστές διέλυσαν Πανεπιστήμιο στην Άγκυρα, επειδή φοιτητές έπιναν καφέ εν μέσω ραμαζανιού!

Τον βάρβαρο ισλαμικό νόμο εφαρμόζουν στην "πολιτισμένη" γείτονα χώρα και αυτά τα "ήθη και έθιμα" θέλουν να φέρουν και στην Πατρίδα μας οι προπαγανδιστές της ισλαμοποίησης.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα του ισλαμικού φανατισμού και πώς αυτός επιβάλλεται στους τούρκους είναι αυτό στην Άγκυρα όπου τζιχαντιστές διέλυσαν το Πανεπιστήμιο για έναν... καφέ!

Το περιστατικό ξέσπασε όταν ένας φοιτητής λογομάχησε με έναν...