Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιουνίου 08, 2017

Τι έγινε στο Περιστέρι; Αληθεύει ότι κομμουνιστής καθηγητής χτύπησε μαθήτρια που είπε καλά λόγια για την Επταετία;


Μια υπόθεση που έθαψαν ΟΛΑ τα καθεστωτικά ΜΜΕ των κατακόκκινων ολιγαρχών του πλούτου, αποκαλύφθηκε –εν μέρει- χθες από την φυλλάδα των Ιών, που πληροφόρησε τους κομμουνιστές αναγνώστες της για ένα κάλεσμα του καθηγηταριού της Α΄ ΕΛΜΕ Δυτικής Αττικής, για «συμπαράσταση» και «αλληλεγγύη» σε μαρξιστή ινστρούχτορα που δικαζόταν μετά από μήνυση μαθήτριας.

Βέβαια, στη φυλλάδα των Ιών γράφτηκε ότι ο μαρξιστής ινστρούχτορας «εγκάλεσε» την μαθήτρια, διότι «διατύπωσε απαξιωτικές για τη δημοκρατία θέσεις», η δε ανακοίνωση του καθηγηταριού ανέφερε τα εξής: «Μέσα στην καθημερινή σχολική ζωή δεν είναι δυνατόν να μένουν αναπάντητες...

29 Πρεσβευτές συνιστούν... Gay Pride! Τα αφεντικά τους ξέρουν!

Στην αρχή της δεκαετίας του ’80, έπαιζε μια διαφήμιση στην τηλεόραση, για τους «29 κατασκευαστές πλυντηρίων», που συνιστούσαν συγκεκριμένο απορρυπαντικό. 

Στην εποχή μας, από των πλυντηρίων τους 29 κατασκευαστές περάσαμε στους 29… πρεσβευτές στην Αθήνα, που συνιστούν… “Gay Pride”! Σύμφωνα, λοιπόν, με ανακοίνωση της ολλανδικής πρεσβείας – πάντα πρωτοπόροι σε...

Σε απίστευτα ποσοστά η διαφθορά στην Ελλάδα - Είναι το "ηθικό πλεονέκτημα" της αριστεράς!

Την τρίτη θέση ανάμεσα σε 41 χώρες καταλαμβάνει η Ελλάδα σε ζητήματα διαφθοράς, σύμφωνα με μελέτη της EY (πρώην Ernst & Young).

Η έρευνα της ΕΥ ήταν διετής, για θέματα απάτης (EMEIA Fraud Survey), «Human instinct or machine logic – which do you trust most in the fight against fraud and corruption» και διεξήχθη σε 41 χώρες περιοχών της Ευρώπης, Μέσης Ανατολής, Ινδίας και Αφρικής (Europe, Middle East, India, Africa – EMEIA), καταγράφοντας τις απόψεις 4.100 στελεχών από μεγάλες επιχειρήσεις.

Σύμφωνα με την έρευνα, πρώτη είναι η Ουκρανία με ποσοστό 88%, δεύτερη...