Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιουνίου 11, 2017

Γιατί το ΚΚΕ είχε προαναγγείλει από την προηγούμενη ημέρα την αποχώρηση του από την ψηφοφορία για τα προαπαιτούμενα;

Γράφει ο Αντίοχος

Αφού στα λόγια ξιφούλκησε κατά της συγκυβέρνησης το… τιμημένο κουκουέ, αποχώρησε πριν από την ψηφοφορία επί των τροπολογιών για τα τελευταία προαπαιτούμενα του νέου Μνημονίου.

Πρόκειται για μια ασυνήθιστη κίνηση για το "τιμημένο", που πάντα συμμετείχε στις ψηφοφορίες για τα Μνημόνια, τους εφαρμοστικούς τους νόμους, τα προαπαιτούμενα και τα λοιπά, δίνοντας βεβαίως αρνητική ψήφο. Κι εκείνο που κάνει ακόμα πιο περίεργη την στάση του "τιμημένου", ήταν ότι είχε προαναγγείλει την αποχώρησή του από την προηγουμένη ημέρα «καταγγέλλοντας τις άθλιες απαράδεκτες πραξικοπηματικές διαδικασίες που εφαρμόζει η συγκυβέρνηση, αλλά και το περιεχόμενο των τροπολογιών».

Μάλιστα! Άρα, στην πράξη η συγκυβέρνηση δεν χρειαζόταν 151 ψήφους για να περάσει την «ουρά» του νέου Μνημονίου, αλλά...

Ο τζιχαντιστής που επιτέθηκε σε αστυνομικούς στην Παναγία των Παρισίων είχε βραβευτεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Όχι στην Ευρώπη της παγκοσμιοποίησης, ΝΑΙ στην Ευρώπη των Εθνών!

Ο μουσουλμάνος τρομοκράτης που επιτέθηκε την Τρίτη 6 Ιουνίου με σφυρί σε αστυνομικούς έξω από τον καθεδρικό ναό της Παναγίας των Παρισίων είχε λάβει βραβείο από την Ευρωπαϊκή Ένωση για τη σύνταξη ενός άρθρου στο οποίο παραπονιόταν για «ρατσισμό κατά των μεταναστών».

Ο αλγερινός τζιχαντιστής φώναξε "αυτό είναι για τη Συρία", πριν χτυπήσει έναν αστυνομικό στο κεφάλι με το σφυρί και πριν δεχθεί πυρά από άλλους αστυνομικούς. Ο δράστης βρέθηκε να έχει δύο κουζινομάχαιρα και "άλλα απλοϊκά όπλα" στην κατοχή του.

Στη συνέχεια προέκυψε ότι ο ένοχος, ο 40χρονος Farid Ikken, ζούσε στη Σουηδία ως δημοσιογράφος και βραβεύθηκε μάλιστα με το "Βραβείο...

Η συνέντευξη Πούτιν στον Όλιβερ Στόουν και η υστερία των κορακιών της παγκοσμιοποίησης

Σάλος έχει ξεσπάσει στα δυτικά ΜΜΕ για την νέα ταινία-ντοκιμαντέρ «The Putin Interviews», του διεθνούς φήμης σκηνοθέτη Όλιβερ Στόουν.

Με το που δόθηκαν στην δημοσιότητα τα πρώτα μικρού μήκους διαφημιστικά βίντεο πολλοί δημοσιογράφοι, οι οποίοι είναι ένθερμοι υποστηρικτές της παγκοσμιοποίησης, επιτέθηκαν με το λόγο τους και τα κείμενά τους στον σκηνοθέτη των τριών βραβείων Όσκαρ.

Η αιτιολόγηση της επίθεσης στο σκηνοθέτη θυμίζει κάτι από Ελλάδα. Σύμφωνα με τα μεγάλα δυτικά ΜΜΕ όποιος δίνει τον λόγο σε έναν «σεξιστή δικτάτορα» είναι απαράδεκτος και οφείλει αποπεμφθεί από...

Τραπεζίτης, μνημονιακός και πρώην διευθυντής της Τουρκικής Coca-Cola o υποψήφιος των κομμουνιστών στην Κύπρο!

Γράφει ο Αντίοχος

Την… δόξα του πρώην τραπεζίτη των Ρόθτσιλντ, Μακρόν, φαίνεται πως ζήλεψαν τα κομμούνια της Κύπρου!

Έτσι, η Κεντρική Επιτροπή  του –«αδελφού» του ΚΚΕ- ΑΚΕΛ, με μεγάλη πλειοψηφία – 67 υπέρ, 17 κατά, 6 απείχαν – έδωσε το χρίσμα του υποψηφίου προέδρου στον… Μάικ Σπανό.

Ιδού και ο βίος και η πολιτεία του υποψηφίου προέδρου των κομμουνιστών: οικονομολόγος στο επάγγελμα, με σπουδές στην Αμερική (ένας είναι ο εχθρός, ο ιμπεριαλισμός – oh yes!),...