Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιουνίου 20, 2017

Ένας στους πέντε αναρχικούς είναι αλλοδαπός, Αλβανοί και Αφγανοί οι περισσότεροι!

Λίστα των 50 πιο επικίνδυνων αναρχοκομμουνιστών έχει παραδοθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα στον υπουργό ΠΡΟ-ΠΟ, ύστερα από απαίτηση του, σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Βήματος».
Εξ’ αυτών, οι δέκα (το 1/5) είναι… αλλοδαποί, κυρίως από την Αλβανία και το Αφγανιστάν! Ενδιαφέρον έχουν και οι ενασχολήσεις τους. Ιδού:

«Σύμφωνα με αναφερόμενα στην έκθεση της ΕΛ.ΑΣ., η πρώτη ομάδα αναρχικών έχει έδρα στην οδό Αραχώβης στην πλατεία Εξαρχείων και αριθμεί περίπου 30 άτομα. Είναι η ομάδα που πραγματοποιεί...

Ο Ηλίας Κασιδιάρης εκφώνησε τον επικήδειο για Ήρωα της ΕΛΔΥΚ με αποτέλεσμα οι Συριζαίοι να φύγουν από την κηδεία!

Πλήθος εκατοντάδων Ελλήνων συνόδευσε τον Ήρωα της ΕΛΔΥΚ Αργύριο Σίννη στην τελευταία του κατοικία, το περασμένο Σάββατο 17 Ιουνίου. Τα οστά του Ήρωος, επέστρεψαν μετά από 43 ολόκληρα χρόνια στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το χωριό Καπαρέλλι στην Βοιωτία, όπου έλαβε χώρα και η κηδεία μέσα σε έντονα συγκινησιακό και φορτισμένο κλίμα. Η τύχη του 21χρονου -κατά την διάρκεια της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο- στρατιώτη της ΕΛΔΥΚ αγνοείτο από την 16η Αυγούστου του 1974, οπότε και εκδηλώθηκαν οι φονικότερες των τουρκικών επιθέσεων.

Ο Αργύρης Σίννης υπήρξε εις εκ των γενναίων 300 υπερασπιστών του στρατοπέδου της ΕΛΔΥΚ, οι οποίοι και κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν την λυσσώδη επίθεση...

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΔΙΑΦΗΜΙΖΑΝ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 10.000 ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ 20 ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ (ΚΑΙ 280 «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ»)

Τα αριστερά μέσα προσπαθούσαν συνεχώς να διαφημίσουν μια προγραμματισμένη πορεία που υποτίθεται ότι θα αποδείκνυε στον κόσμο ότι οι περισσότεροι μουσουλμάνοι στην Ευρώπη καταδικάζουν τις τρομοκρατικές επιθέσεις. Η Κολωνία επιλέχθηκε για τον συμβολισμό της επειδή ήταν το σκηνικό των μαζικών βιασμών και σεξουαλικών επιθέσεων από μουσουλμάνους μετανάστες την παραμονή του Νέου Έτους.

Άρχισαν να προβάλλουν το γεγονός αυτό, υποστηρίζοντας ότι 10.000 μουσουλμάνοι θα εμφανιστούν για να καταδικάσουν τον ριζοσπαστικό ισλαμικό τρόμο.

Η συμμετοχή ούτε κατά διάνοια δεν πλησίασε αυτόν τον αριθμό. Οι εορταστικές εκδηλώσεις της Πρωτοχρονιάς της Κολωνίας...

Συριζαίοι προς απόστρατους: Σας κόβουμε τις συντάξεις επειδή είστε δεξιοί και ακροδεξιοί!

Πανηγυρική (ή μήπως… πανηγυριτζίδικη;) ανάρτηση στο Facebook για τα αποτελέσματα του πρόσφατου Eurogroup ο βουλευτής Κοζάνης του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Ντζιμάνης, πρώην αντιστράτηγος και υπασπιστής του πασόκου υπουργού Αμύνης Χαραλαμπόπουλου – άρα «μεταγραφή» από το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ. Στην ανάρτηση, ο βολευτής εξήρε το στήσιμο στα… τέσσερα της συγκυβέρνησης των ξεπουλημένων και ζήτησε από τα θύματά της να… συνταχθούν με αυτή: «Ας πάψουν πια οι Κασσάνδρες και ας συνταχθούν στην Εθνική προσπάθεια της Χώρας».

Μόλις όμως είδε από κάτω τα άκρως αρνητικά σχόλια των πρώην συναδέλφων του, δεν κρατήθηκε και αποκάλυψε...