Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιουλίου 03, 2017

Ν.Γ. Μιχαλολιάκος στη βουλή: Όλη η Ελλάδα θα γίνει Χρυσή Αυγή! ΒΙΝΤΕΟ

Αναφερόμενος στην ιλαροτραγική εικόνα του πρωθυπουργού και του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης να ερωτούν ο ένας τον άλλο για το εάν η Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική οργάνωση, ο Αρχηγός του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος απηύθυνε το ρητορικό ερώτημα προς τους πολιτικούς απατεώνες του «δημοκρατικού» τόξου: εάν εσείς καταδικάσατε την Χρυσή Αυγή σε αυτήν εδώ την αίθουσα, τότε τι τα θέλετε τα δικαστήρια; Καταργήστε τα!
Τόνισε δε με έμφαση πως σύμφωνα με όλες τις έρευνες η Χρυσή Αυγή αντλεί τις περισσότερες ψήφους της από τα φτωχά λαϊκά στρώματα, στα οποία μάλιστα δεν κατέχει την τρίτη αλλά...

Στο δρόμο οι σεισμόπληκτοι της Λέσβου! Βλέπετε, δεν είναι «προσφυγάκια»!

Στο δρόμο βρέθηκαν περίπου 200 σεισμόπληκτοι της Λέσβου, τα σπίτια των οποίων είχαν κριθεί ακατάλληλα μετά τον καταστρεπτικό σεισμό των 6,1 βαθμών της 12ης Ιουνίου.

Οι σεισμόπληκτοι στεγάζονταν προσωρινά σε ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια στον τουριστικό οικισμό Βατερά, ωστόσο οι ξενοδόχοι είχαν ενημερώσει τις αρχές πως η προσφορά των καταλυμάτων τους θα ισχύσει μέχρι τις 30 Ιουνίου, λόγω της έναρξης της τουριστικής περιόδου.

Κι όπως ήταν φυσικό κι επόμενο, οι άνθρωποι αυτοί...