Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Αυγούστου 05, 2017

Guardian: Αριστερά καθάρματα από όλο τον κόσμο κάνουν σεξοτουρισμό στην Βενεζουέλα

Δημοσίευμα στην βρετανική εφημερίδα Guardian, υποστηρίζει ότι η χώρα του δικτάτορα Μαδούρο έχει γίνει ο αγαπημένος προορισμός αριστερών καθαρμάτων απ’ όλο τον κόσμο, που αναζητούν αγόρια και κορίτσια που πεινάνε, για να ικανοποιήσουν τις αρρωστημένες ορέξεις τους! Ιδού ποια είναι τα καθίκια που το παίζουν «ανθρωπιστές» και «προοδευτικοί»:

«Ο αριστερός ριζοσπαστικός τουρισμός δεν διαφέρει σε τίποτε από τον σεξοτουρισμό. Πλούσιοι μεσήλικες Ευρωπαίοι και Αμερικανοί που ζητούν τον έρωτα με ανήλικα αγόρια και κορίτσια του τρίτου κόσμου και πλούσιοι νεαροί Ευρωπαίοι και Αμερικανοί που ζητούν τα «επαναστατικά τους» όνειρα σε χώρες όπως η Βενεζουέλα και οι οποίοι συμμετέχουν στον βιασμό ενός ολόκληρου λαού. 
Ο ριζοσπαστικός τουρισμός, η νέα μόδα των νέων και πλούσιων Ευρωπαίων μπορεί να συγκριθεί...

Μέγαρα: Δυναμική παρουσία Χρυσαυγιτών στο Δημοτικό Συμβούλιο - Έφυγαν τρέχοντας οι Συριζοπασόκοι

Δυναμική παρουσία της Τ.Ο. Μεγάρων στην εκδήλωση του Δήμου ενάντια στην περιβαλλοντική καταστροφή των Γερανείων είχαμε την περασμένη Πέμπτη. Η αντιπροσωπεία του κόμματος μετέβη στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου και στήριξε το πάγιο αίτημα των Ελλήνων κατοίκων της περιοχής ενάντια στα ορυχεία βωξίτη που προωθούν από κοινού κυβέρνηση και μεγάλα οικονομικά συμφέροντα.

Στη θέα και μόνο των Χρυσαυγιτών έφυγαν από την αίθουσα τα συστημικά ανδρείκελα του Σύριζα, του Πασόκ, του Κκε και διάφοροι αριστεριστές. Ανακοίνωση διαμαρτυρίας εξέδωσε...